Cautare

4267 de rezultate pentru "spital judetean braila" (3.79 secunde)
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
Nu a fost uitat nici UDMR, judetul Covasna - desi unul din cele mai mici judete din tara, dar avand Consiliul judetean condus de un membru UDMR - a primit 3500 mii lei, Consiliul Judetean Harghita a primit 2000 mii lei iar Consiliul Judetean Mures 2000 mii lei." a mai declarat senatorul argesean.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. ... Noi vrem sa facem acum observatii la propunerile facute de colegii nostri din Braila.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Un exemplu recent de o astfel de tehnologie il constituie cel proiectat pentru municipiul Braila de catre o companie franceza.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila". ... "Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase.
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
La Braila a fost ratat podul peste Dunare O investitie chineza importanta in zona de sud-est a fost proiectul de construire a podului peste Dunare din zona Braila - Macin, care ar fi conectat culoarele rutiere de transport din Braila si Galati de cele din Tulcea si Constanta.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.
Statisticile provizorii, inainte de contestatii, anuntate ieri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a apreciat cresterea ratei de promovare anul acesta, indica un judet fruntas, Braila (74,17%) si un judet, singurul din tara, unde s-a inregistrat o scadere a ratei fata de 2012 (de la 46,3% la 39,5%), si 122 de elevi cu media 10 pe linie.
Ca lumea sa stie cand e cazul sa se ingrijoreze, cand sa mearga la spital cu masina proprie si cand sa cheme salvarea. ... - Nu e greu sa ne imaginam ca o zi de munca intr-un spital din Romania e total diferita.
Dorin Butunoiu Preocupat de sport si infrastructura Atributii Dorin Butunoiu a fost ales consilier judetean din partea Partidului Social Democrat la alegerile din iunie 2008 si activeaza in cea mai mare comisie a Consiliului Judetului:
Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
nu se inteleg cu ce sa inceapa discutiile - cu schimbarea pedelistei Diana Busoi de la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Dolj sau cu refacerea majoritatii in consiliul judetean? Negocierile PSD - PD-L din Dolj pentru incheierea unei aliante la nivel judetean s-au blocat dintr-un motiv stupid:
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
google-analytics.com