Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila". Intilnirea de lucru, la care au participat reprezentanti ai autoritatilor locale din cele doua judete, a fost organizata de Administratia Pietelor Agroalimentare Galati si AFC - Bonn (Asistenta Tehnica Germana) si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie. Facem precizarea ca din partea partenerului german la seminar a participat Peter Sauer.

"Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase. Obiectivele de performanta ale acestui proiect sint urmatoarele: obiectivul comercial, financiar si social", a explicat directorul Pietelor din Galati, Emil Popa.

E de la sine inteles ca toti cei prezenti la intilnirea de lucru au declarat ca sint pentru realizarea proiectului. Doar prefectul de Galati, Mihai Capra, a subliniat ca vorba lunga e saracia omului si din acest motiv cele doua parti, autoritatile din Braila si Galati, trebuie sa munceasca si abia dupa asta sa faca declaratii. "Proiectul este frumos. Mai trebuie doar sa fie realizat. S-au mai desenat si alte proiecte, dar pina acum nu s-a facut nimic concret. S-a vorbit si despre ridicarea supermarket-ului Carrefour. Promit ca atunci cind va fi pusa prima cupa de pamint pentru ridicarea acestui supermarket am sa ma imbat", a precizat prefectul Mihai Capra.