Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (3.90 secunde)
In toate domeniile de activitate exista CAR-uri, exista chiar si Casa de Economii si Credit Mutual SOS al Intreprinzatorilor Particulari din Zona Ciucului sau a Muzeului Brukenthal din Sibiu.
In partea de sud a Bucurestiului, ansamblul Fortuna Residence din zona Sos. Alexandriei-Prelungirea Ghencea vinde o garsoniera de 50 de mp la un pret de 51.512 cu TVA inclus si un apartament cu doua camere, cu o suprafata utila de 74 mp, cu 73.000 de euro.
Titulescu - Sos. Orhideelor - Podul Grozavesti - B-dul Vasile Milea (pentru circulatia tramvaielor) si respectiv Soseaua Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al Municipiului Bucuresti in partea de N-V.
La eveniment a participat si un bun prieten al lui Gica Popescu, Ion Craciunescu, membru Consiliu Director al SOS Satele Copiilor Romania.
De asemenea, contribuabilii trebuie sa stie ca la sediile DGITL Sector 4, situate pe sos. Oltenitei nr. 37 - 39 si Calea Serban Voda nr.
Lucrarea va face legatura intre Sos. Bucuresti-Ploiesti si Bulevardele Kiseleff si Marasti. La intrare vor fi doua benzi cu sens unic, iar la fiecare iesire, de asemenea, cate doua benzi.
Astfel, un pasaj va fi construit la intersectia Brasov cu Prelungirea Ghencea si un altul la intersectia cu Sos Alexandriei.
Conform caietului de sarcini intocmit pentru atribuirea contractului, pasajul face legatura intre Sos. Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti.
In conditiile in care CNADNR a anuntat ca va incepe lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti, segmentul cuprins intre soseaua de centura a Capitalei si Sos.
Pentru casieria din incinta Primariei Sectorului 1 (Sos.Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13), programul de lucru cu publicul este urmatorul: luni, marti,miercuri si vineri:
Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, precum si a pasajului suprateran peste calea ferata Heliade-intre-Vii - sos. Pantelimon. Primarul general s-a referit, in prezentarea raportului "Starea Bucurestiului", si la realizarea de lucrari si artere rutiere tangente la nucleul central al orasului:
Dimitrie Pompeiu, Fabrica de Glucoza si Sos. Pipera. Pipera am facut-o si acolo sunt gata, cu podul care traverseaza si care functioneaza in acest moment peste Barbu Vacarescu.
Pasajul e unidirectional si realizat in Y, cu accesul soferilor in subteran pe la Fantana Miorita si iesirea pe Sos.
Creme Brulee din branza de capra, sparanghel si pere la gratar, Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, Budinca de ciuperci, Piept de rata glasat cu sirop de agave, polenta si sos de galbiori, Deliciu Arta à la Cézanne” cu caramel.
Fie ca pregatesc o gustare mediteraneana cu jambon, branza de capra si legume, fie ca alegerea mea se indreapta spre muschi de vita Red Angus sau file de somon cu sos olandez, pot crea preparatul perfect.
A fost casatorit, prima data, cu Ella Sos, fosta campioana la aruncarea discului, care s-a numarat printre primele trei saritoare la inaltime intre 1950 si 1956 si a fost prezenta pe podium de nu mai putin de 15 ori.
Astfel, se ia in calcul constructia unui pasaj rutier supraterancare ar lega Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti de Strada Godeanu, iar la nivelul solului se va realiza legatura Bucurestii Noi - Sos.
Sos. Stefan cel Mare,complex Dinamo Tel: 0788.381.965 Program: L-V: 08.00-22.00 / S: 10.00-14.00
Regina Elisabeta, sos. Panduri, intre Calea 13 Septembrie si str. Dr. Rainer, bd. Tudor Vladimirescu, bd. Decebal, bd. Basarabia intre Piata Hurmuzachi si bd.
Octavian Goga - Splaiul Unirii - sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - bd. Tineretului - Parcul Lumea Copiilor. - Ne dorim un oras verde pentru oameni.
google-analytics.com