DOLDORA BAZAAR, cel mai modern centru comercial en-gros si en-detail din Romania, cu produse alimentare si non-alimentare, si-a deschis astazi in mod oficial portile.
Fostul fotbalist Gica Popescu si cei doi asociati ai sai, Marius si George, au investit in acest complex 10 milioane euro.
La eveniment a participat si un bun prieten al lui Gica Popescu, Ion Craciunescu, membru Consiliu Director al SOS Satele Copiilor Romania.
"Evenimentul de deschidere pentru public va fi de mare amploare. Invitam maine aici cat mai multi oameni. Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Situat in apropiere de Piata Rahova din Capitala, langa principalul nod de trafic din partea de Sud-Vest a Bucurestiului, la intersectia cartierelor Rahova, Ferentari, Sebastian, Drumul Sarii, Antiaeriana, Margeanului, complexul va deveni principalul loc de comert al partii de sud a Bucurestiului. Cu o suprafata de peste 12.000 de metri patrati si un potential de aproape un milion de clienti, atat din cartierele sudice cat si din localitatile limitrofe, Doldora Bazaar isi propune sa ajunga in primele doua centre comerciale ale Capitalei.
"Suprafata pe care s-a desfasurat acest proiect este de 12.500 de metri patrati. La Doldora Bazaar exista 400 de standuri! E singurul proiect de acest gen cu facilitatile pe care le vedeti. S-au creat prin acest proiect 1.800 de locuri de munca. Investitia a fost de 10.000.000 de euro. Lumea nu mai merge la muzee, ci la mall-uri. Acest lucru m-a determinat sa deschid si eun un mall! Complexul este inchiriat in proportie de 90%. Intentionam sa facem asemenea investitii si in tara, dar o vom lua pas cu pas. Sa tinem cont ca e criza! Marius si George sunt ceilalti doi actionari de la Doldora Bazaar. Eu detin 25% din actiuni. E o altfel de piata. Am incercat sa mutam aici clientii care vindeau in aer liber", a spus Gica Popescu la deschiderea oficiala a Doldora Bazaar.
"Sunt convins ca acest proiect va fi de succes si ma bucur ca dincolo de oportunitatea pe care am oferit-o pentru micii intreprinzatori care si-au deschis magazine aici, am reusit sa cream cu Doldora Bazaar 2000 locuri noi de munca", declara Gica Popescu.
Complexul este foarte modern, dotat cu facilitati de mall: are paza asigurata prin sisteme de supraveghere video si agenti de securitate; servicii de telefonie si internet; sistem de climatizare si ventilatie; sistem de avertizare si stingere incendiu; spatii de recreere si restaurante; spatii servicii bancare; 300 locuri parcare.
In complex sunt 500 de standuri / magazine, unele apartinand micilor intreprinzatori, altele unor branduri precum Murfatlar, Jolidon, Farmaciile Polisano, Scandia Food, Piticot, Casa Panciu, Marisan.
Doldora Bazaar se afla pe str. Pucheni nr. 42. In zona circula autobuzele 173 si 220, tramvaiele 23 si 32. Programul complexului este de luni pana sambata, de la 08.00 la 20.00, si duminica de la 08.00 la 14.00.