Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (6.45 secunde)
Teius catre Sos. ... Caracal, dinspre Sos. Bucuresti-Magurele catre Str. Teius; - Str. Teodor Mazilu, dinspre Str. Pucheni catre Str. Muntii Carpati;
Florin de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe sos. Colentina din directia sos. Fundeni catre str.
CECILIA de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai, pe Calea Rahovei dinspre sos. Alexandriei catre sos.
IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos.
De asemenea, si boluri de salate cu sos de vinaigrette. ... doua clatite sarate, doua clatite dulci si o salata verde cu sos vinaigrette.
in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos. ... in noaptea de 22/23.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW X5, parcat pe Sos.
Gherase catre sos. ... D-na Ghica dinspre sos. Colentina catre str. Predeal. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos. ... Pache Protopopescu catre sos.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
Calarasi, care, folosind chei potrivite, la data de 13.05.2010, ora 17.30, a patruns intr-o autoutilitara marca Dacia 1307, ce se afla parcata pe Sos.
Catalin a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305, ce se afla parcata pe Sos. ... Catalin, la data de 16.10.2010, a sustras din Sos.
La data de 04 noiembrie 2010, ora 16.40, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie l-au depistat pe Sos.
IONUT de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care, folosind panze ( tip bonfaier) au taiat cablurile telefonice aflate intr-un canal situat pe sos.
ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
- Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Sos. ... - Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei sau Bd.
Spicului catre sos. ... Sorin de 24 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1305, pe sos. Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. Colentina dinspre oras Voluntari catre sos.
La data de 18 decembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 2, sa se deplaseze pe sos. ... Marian, prin escaladarea gardului, a patruns in curtea si ulterior in pivnita imobilului situat pe sos.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ion Iriceanu catre sos.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos. ... - in luna decembrie 2010, s-au prezentat la punctul de lucru al unei societati comerciale din sos.
google-analytics.com