Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (3.22 secunde)
La asta se adauga un castron mare de salata cu otet balsamic si sos de chilli dulce si o bucata de file de somon la gratar.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
organizeaza in perioada sambata si duminica "Targul CraciunTaranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde cei interesati sunt asteptati de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
organizeaza in perioada 19-23 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta, de vineri pana duminica, intre orele 10,00-18,00 peste o suta de producatori, mesteri si artizani, negustori si tineri artisti.
In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. Kiseleff nr.
in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. Kiseleff nr. 3. Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera.
organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. Kiseleff nr.3, in perioada 11 iulie-13 iulie 2014.
- Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos. Kiseleff nr.3. Intrarea este libera!
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
zmeurata - la 20 RON/ 550 ml, afinata - 20 RON, visinata - 20 RON, sirop de coacaze rosii, hribi marinati, galbiori marinati, salata de legume in sos de mustar - 12 RON, dulceata de zmeura - 15 RON, dulceata de cirese amare si de trandafiri - 20 RON, dulceata de cirese albe - 18 RON, dulceata de caise - 18 RON, gem de piersici si de nuci - 20 RON.
0723.653.313 Showroom Pipera - Sos Pipera-Tunari 40B (vis-a-vis de Carrefour Market Pipera) Mobil: 0771.698.925 De ce e bine sa avem asemenea fantani in casa?
va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos.
Vatra Luminoasa, Sos. Mihai Bravu, Piata Hurmuzachi, Bd. Decebal, Bd. Unirii, Bd. I. C. Bratianu, Splaiul Independentei, Pod Opera, Piata Opereit Circula la interval de aprox.
"Pentru a demonstra cat de importanta este precizia in bucatarie, am pregatit o crema de mascarpone cu mousse de ciocolata, crumble, sos de cafea si jeleu de cafea in doua moduri diferite - respectiv, urmand pasii din reteta si fara a respecta masurile recomandate.
Poti adauga si sos pentru un gust deosebit. 2. Cartofi copti. Ia un cartof, spala-l si inteapa-l de cateva ori cu furculita.
google-analytics.com