Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin" (2.68 secunde)
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! ... Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Fostele glorii ale Craiovei Maxima, Rodion Camataru si Sorin Cartu, au fost invitate la sedinta de ieri a AG.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus, luni, la Organizatia PSD Sector 1, demisia din partid.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
Se pare ca evenimentele din ultima perioada - criza, tensiunile din coalitie, balbele ministrilor, dar si ale presedintelui Traian Basescu, precum si recomandarile FMI - l-au determinat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu (foto), sa se decida in privinta candidaturii la cea mai inalta functie in stat.
Sorin Oprescu, Primarul general al Bucurestiului, este vazut in turul al doilea al prezidentialelor chiar de unii dintre fostii sai colegi de partid.
Ion Solcanu a declarat ca scrisoarea lui Octav Cozmanca adresata membrilor si electoratului PSD merita intreaga atentie, adaugand ca PSD si-a pierdut identitatea, inhamandu-se la guvernare din interese oculte, dar ca nu este decis sa se implice in sprijinirea lui Sorin Oprescu, deoarece statutul de independent i-ar crea mari probleme in turul al doilea.
activitatea lui Octav Cozmanca de a pune pe picioare o echipa de sprijin pentru doctorul Sorin Oprescu, posibil candidat la alegerile prezidentiale. ... Primarul Capitalei Sorin Oprescu isi va anunta miercuri candidatura pentru Presedintia Romaniei, sustin surse din stafful de campanie condus de Octav Cozmanca.
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd. ... Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a declarat, luni, ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi anunta, luni dupa-amiaza, candidatura la Presedintia Romaniei.
Aceasta este Romania lui Sorin Oprescu descrisa de candidatul la presedintie intr-o emisiune de televiziune. Sorin Oprescu isi doreste in Romania o stare de normalitate.
Adriean Videanu a declarat ca il va da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu si ca analizeza, impreuna cu avocatii, termenii acestei actiuni. Declaratia vine dupa ce jurnalistii de la "Curentul" au publicat, marti, stenograma unei convorbiri intre seful ANI, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.
Singura solutie viabila pentru Romania, in acest moment, o reprezinta un Guvern de uniune nationala, a declarat vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde (foto).
Primarul General Sorin Oprescu se afla pentru doua zile intr-o vizita oficiala la Ankara, la invitatia omologului sau turc, Melih Gokcek.
Atunci a expirat interimatul lui Sorin Sologon, iar reprezentantii institutiei la nivel national nu au dat niciun raspuns in ce priveste solicitarea acestuia privind prelungirea mandatului.
google-analytics.com