Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) nu mai are director de la sfarsitul lunii trecute. Atunci a expirat interimatul lui Sorin Sologon, iar reprezentantii institutiei la nivel national nu au dat niciun raspuns in ce priveste solicitarea acestuia privind prelungirea mandatului. Mai mult, in aceste zile oficialii de la Bucuresti au anulat si concursul pentru ocuparea postului de manager ce urma sa aiba loc incepand de maine si la care Sorin Sologon era singurul candidat. Dupa ce Sorin Sologon a refuzat sa comenteze situatia, Brandusa Anton, purtator de cuvant in cadrul AJOFM, a precizat ca pana la primirea unui raspuns de la Bucuresti, actele sunt semnate in continuare de directorul numit in primavara, activitatea institutiei neavand de suferit. "Interimatul s-a prelungit automat. Asa spune legea", a adaugat Brandusa Anton.
Sorin Sologon a fost numit la sefia AJOFM in noiembrie 2009, dupa ce PSD a iesit de la guvernare. Odata cu anularea actelor normative privind desemnarea directorilor coordonatori, el a pierdut mandatul in urma cu sase luni, devenind interimar.
Sorin Sologon a fost in structura de conducere a AJOFM si in timpul guvernarii PD-L - PSD, detinand functia de director adjunct.