Liderul pedistilor galateni a primit o functie de secretar executiv in cadrul PD. Delegatii la Consiliul National de Coordonare (CNC) al PD si-au ales vineri 9 noi secretari executivi. Un numar de 30 de pedisti si-au disputat cele 9 locuri de secretar care le confera acces si drept de vot in Biroul Permanent National.

“La finele saptaminii trecute, in cadrul sedintei CNC, au avut loc alegeri pentru completarea Biroului Permanent National. Am fost singurul candidat care n-a avut nici un vot impotriva”, a declarat plin de mindrie Toader. Secretarul de stat a mai aratat si ca, la numarul de voturi primite, a fost mai tare si decit “bomba blonda” din PD. Elena Udrea a cistigat un loc in BPN din primul tur, la fel ca si cei trei favoriti din Moldova: Mircea Toader, senatorul de Iasi Dan Cirlan, si cel de Neamt, Marius Rogin.

“Daca e sa consideram numarul de voturi primite, Elena Udrea s-a aflat pe locul patru. Nu cred insa ca acest clasament are importanta. Eu sint convins ca numarul mare de voturi pe care le-am primit a fost ca o recompensa pentru munca pe care am depus-o pina acum”, a tinut sa precizeze Mircea Toader.

Facem precizarea ca in turul al doilea al alegerilor BPN a fost completat cu Costica Canacheu din partea Capitalei si inca 3 pedisti din zona sudica. Acestia sint Catalin Marinescu (sef la Inspectoratul general pentru comunicatii, candidat din partea Ialomitei), Corin Lunganu (vicepresedinte AVAS, Teleorman) si Dumitru Moinescu (Constanta).