Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.40 secunde)
a avut tupeul sa invoce clauza de constiinta in fata superiorilor. Altfel spus, el a traversat legal, dar soferii n-au acceptat ideea".
Si pe unde vor ocoli soferii centrul aflat in lucru? M.D.: Rutele ocolitoare sunt previzibile, dar le vom stabili in functie de segmentul de lucru al constructorului.
Primaria scoate bani din stationarile aiurea Municipalitatea este pe cale sa instituie amenzi de pana la 30 de milioane de lei pentru soferii care opresc, stationeaza sau parcheaza contrar indicatiilor legale.
"Vrem sa realizam o banda pentru viraj la dreapta pentru soferii care vor sa se indrepte spre Liceul 'Elena Cuza'.
din America profunda, din America rurala si a oraselelor de tipul Twin Peaks, de la fermele din Midwest, de la red-necks, soferii de trucks si de pe stadioanele de baseball unde obezii beau bere si mananca hamburger si popcorn (nu e nimic peiorativ in aceasta descriere), a rabufnit miscarea Trump, care a maturat sistemul.
Un studiu a descoperit ca soferii ce relateaza ca dorm mai putin de 7 ore pe noapte au un numar mult mai mare de accidente.
In momentele imediat urmatoare producerii accidentului soferii aflati la acea ora in zona au coborat buluc din masini si au inceput sa isi umple masinile.
trotuarele Papa, cu trei borduri puse una peste alta. Pe bulevardul Cantemir, la fiecare intersectie au fost inaltate trotuarele pentru ca soferii sa nu poata parca.
E un stilp de care este prinsa bariera si un corp, care arata ca un dulapior, in care soferii trebuie sa bage fise pentru a putea parca.
Noi regulamente de functionare au primit soferii de microbuze, autobuze, birjarii de atelaje de agrement.
Studentii si soferii de taxi vor depune in fata ambasadei Libiei 428 de trandafiri cu tot atatea mesaje in araba, care simbolizeaza compasiunea pentru copiii libieni victime ale SIDA.
Soferii, de cele mai multe ori membri cunoscuti ai celor doua partide, asteptau cuminti ca oamenii sa se intoarca de la vot si ii duceau inapoi acasa.
In primul rind eu am propus ca soferii carora le-au fost suspendate permisele, dupa ce a trecut perioada de suspendare, sa nu mai fie nevoiti sa dea din nou examen pentru a intra in posesia lor.
Totodata, precizeaza Jean-Paul Tucan, soferii sunt rugati sa anunte Directia de Drumuri si Poduri ori de cate ori au loc incidente de natura rutiera sau cand observa acte de vandalism asupra marcajelor rutiere.
Podul IPMC este traversat zilnic de peste 2.500 de camioane, iar soferii se plang ca drumul este plin de cratere, motiv pentru care masinile se strica foarte des.
Soferii care isi opresc, stationeaza sau parcheaza masinile in zonele amintite risca sa ramana fara automobile, acestea urmand sa fie ridicate.
S-a constatat ca 60% dintre coliziunile fata-spate ar putea fi evitate daca soferii ar fi dispus de sisteme de franare asistata si de tehnologia de evitare a accidentelor", a spus social-democrata Adriana Ticau.
Consecintele sunt usor de prevazut, primii care au de suferit fiind calatorii care se deplaseaza cu taxiul, dar si soferii, intrucat sansele de producere a unor accidente din cauze tehnice se maresc substantial.
Fugaru este revoltat de faptul ca politistii nu isi fac treaba, iar circulatia pe drumurile publice din zona este un haos. De asemenea, Fugaru sustine ca nici unul dintre soferii care parcheaza pe loc interzis nu este amendat.
De asemenea, senatorul UDMR a mai afirmat ca direct vizati de acest proiect sunt cersetorii, prostituatele si soferii auto care au comis contraventii usoare si refuza din diverse motive sa achite amenzile.
google-analytics.com