Cautare

359 de rezultate pentru "sofer" (3.54 secunde)
Un conducator auto din Vaslui, de exemplu, a fost filmat de un client in timp ce juca la pacanele si este cautat acum de politisti, iar un alt sofer de taxi din Cluj avea pornite 10 ecrane pe bord.
Aeriseste prin camerele de oaspeti, unde ii va primi pe boierii ce ii calca pragul, baga caruta si animalele in spate, sa aiba loc automobilul cu sofer al oaspetilor...
Romania face primii pasi catre masinile autonome. In viitorul apropiat, pe strazile din tara noastra ar putea circula autovehicule care sunt programate sa se conduca singure.
Atit a stiut bietul sofer, atit a facut! Eu nu-mi permit sa judec pe nimeni, dar le aduc aminte celor care uita foarte repede ca in Europa romanii nu au un bun renume.
Doua fete de 15 si 16 ani au fost lovite de un sofer pe trecerea de pietoni, pe o strada din Galati.
Atit a stiut bietul sofer, atit a facut! Eu nu-mi permit sa judec pe nimeni, dar le aduc aminte celor care uita foarte repede ca in Europa romanii nu au un bun renume.
Patru persoane, doi barbati si doua femei, au ajuns la Urgente, dupa ce masina in care se aflau a spulberat mai multi copaci si un semafor, intr-o intersectie in centrul orasului Botosani.
Esti sofer, iar cea mai mare provocare cu care te confrunti o reprezinta locurile de parcare. Sau mai bine zis, lipsa lor.
Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor rutieri, a fost impuscat de politie pe DN1. Totul s-a intamplat dupa ce, barbatul si-ar fi agresat fizic unchiul, desi avea un ordin de restrictie.
Un barbat a fost urmarit cu focuri de arma pe DN1 dupa ce refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. Surse din ancheta spun ca barbatul si-a agresat unchiul, care avea un ordin de protectie impotriva sa.
In primul rind s-ar putea sa ne trezim injurati de un sofer grabit care dorea sa treaca pe zebra, pe culoarea verde, in timp ce tu mergeai agale, exact pe zebra, pe culoarea verde, spre celalat trotuar.
Un sofer in varsta de 43 de ani a murit, dupa ce a pierdut controlul volanului. Masina pe care o conducea a zburat peste un sens giratoriu, a rupt un gard, s-a izbit de un stalp si s-a rasturnat de mai multe ori.
Un sofer de TIR a filmat cum de la pompa unei benzinarii din judetul Arges iese aer, in loc de motorina.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
Controale de amploare in aceasta dimineata, in Capitala. Soferii de transport persoane din Capitala sunt verificati de politisti. Pana acum, au fost prinsi mai multi soferi care nu aveau actele in regula, dar si un barbat care s-a urcat la volan, dupa ce a consumat bauturi alcoolice.
Parintii si copiii au protestat in fata primariei, pentru ca edilul nu le asigura transportul celor mici, care nu mai pot acum sa ajunga la ore.Totul dupa ce fostul sofer si-a dat demisia, iar angajarea altuia ar dura o luna.
Nici una, ca doar si politistii sunt oameni si au si ei dreptul sa admire o masina frumoasa si manuita cu maiestrie de un sofer dibace.
Ai masina de serviciu cu care sa-ti faci cumparaturile, ai sofer pe care sa-l trimiti dupa ziare, sa vezi ce au mai scris magarii aia de ziaristi despre tine, ai secretara pe care o pui sa-ti faca dimineata cafeluta, ai telefon celular ca sa suni la o linie fierbinte cind te napadeste melancolia, ai laptop, sa mai joci un Quake sau un Solitaire, ca sa treaca mai repede sedintele alea nesfirsite...
Ca fiecare sofer va trebui sa dea statul in judecata? Nu ne-ar mira. Am ajuns o tara a tuturor posibilitatilor si nimeni nu se mira.
Patania s-a limitat doar la neacordare de prioritate (sau acordare de prioritate in ultimul moment, inainte sa ma ia pe capota) si la nesimtirea tinerelului sofer care a ranjit si a ridicat din maini de genul...
google-analytics.com