In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
Una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara, Claudia Ghitulescu, a avut parte sambata seara de un drum destul de greu pentru a ajunge la destinatie, un botez la care a fost invitata sa cante. Trebuia sa ajunga la Ploiesti, dar vremea nefavorabila i-a dat mari batai de cap, asa ca, in ciuda faptului ca are si conduce o masina puternica, un jeep ultimul model, Claudia a decis ca cel mai bine este sa-si lase masina in drum, pe DN1, la o benzinarie si sa ceara ajutoare. A asteptat ceva timp pana cand a fost preluata de acolo de o masina cu sofer si dusa la petrecere, dar a considerat ca a actionat extrem de bine, pentru ca nu a vrut sa-si puna viata in pericol.
"Sambata seara am plecat spre Ploiesti, acolo unde am cantat la un botez. Pe drum mi-am dat seama ca nu era o vreme tocmai favorabila de plecat de acasa, din cauza ninsorii si a zapezii, asa ca am decis sa-mi abandonez masina pe DN1, undeva, la o benzinarie. Am rugat pe cineva de la petrecere sa vina sa ma ia. Am o masina puternica, conduc un jeep, dar cu toate astea drumul era foarte alunecos si masina patina. Mi-a fost teama sa conduc singura pana la Ploiesti, mi-a fost frica si nu am vrut sa risc nici viata mea si nici pe a altora. Cine stie ce se putea intampla pe drum! Organizatorii petrecerii au trimis o masina dupa mine, iar din intamplare cel la care am cantat la botez era padurar!", a marturisit cantareata, care a ajuns cu bine la destinatie si la dus si la intors. Claudia Ghitulescu si-a recuperat masina azi noapte, dar din cauza zapezii din fata blocului nu a reusit inca sa o parcheze in garaj.