Deputatul PRM Daniela Buruiana socheaza din nou. Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn. "Partidul Romania Mare incurajeaza colaborarea dintre elevi si structurile de siguranta a statului, daca aceasta colaborare este in beneficiul tarii", a spus Daniela Buruiana, secretar al Comisiei Speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru Exercitarea controlului parlamentar asupra SIE.
"Aceasta nu este o practica inventata de noi, ci una valabila in toate tarile civilizate", a spus Buruiana. In sprijinul afirma-tiilor sale, deputatul PRM a dat ca exemplu cazul fiicei sale, care a demascat o retea de consumatori de droguri in scoala in care invata. "In urma cu cativa ani, fiica mea, eleva de liceu, mi-a spus ca in scoala la care invata se consumau droguri si se facea trafic de droguri. Am luat legatura cu seful politiei, care a actionat si pe baza datelor oferite de ea, si astfel s-a starpit acel flagel."
Daniela Buruiana a folosit vizita de la Ramnicu Valcea pentru a mai arunca o bomba mediatica. Fara sa clipeasca, deputata PRM a spus ca toti prim-ministrii de dupa 1989 au fost colaboratori ai Securitatii comuniste. (D.P.)