Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (2.59 secunde)
In multe tari din Uniunea Europeana si nu numai, educatia pentru sanatate este obligatorie in scoli, incepand din primul si pana in ultimul an de studiu, folosindu-se pentru fiecare ciclu de dezvoltare programe si materiale didactice adecvate varstei.
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Acum cateva zeci de ani, cursurile postliceale si cele universitare erau un mod de a te specializa si perfectiona, dar si de a te ghida catre o viata mai buna, de intelectual.
Pentru aceeasi functie, un angajat cu studii postliceale va primi 550 de lei. In ceea ce priveste personalul de specialitate, incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este scoala de maistri, acesta va primi un salariu de 572 de lei.
Indicatorul 1,2 revine salariatilor cu studii medii, 1,5 - personalului cu studii postliceale, 2 - angajatilor cu studii superioare.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Omologii din Valcea de la comisariatul regional au observat deseuri de materiale de constructii langa poarta fabricii si s-au sesizat. ... Eu nu am intalnit in Valcea ce am vazut la Bucovat.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Dupa doua remize si o victorie, formatia oradeana a cedat lamentabil in fata candidatei la promovare, CSM Rm. Valcea, coborind astfel in zona celor patru locuri retrogradabile, parca tot mai greu de evitat. CSM Rm.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
google-analytics.com