Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (3.11 secunde)
"Aceasta numire face parte din procesul de infiintare a companiei de stat Electra SA, care va ingloba complexurile energetice de la Turceni, Rovinari si Craiova, precum si Nuclearelectrica, SH Ramnicu Valcea, SH Sibiu, SH Targu JIu, sucursale (fara personalitate juridica) din structura Hidroelectrica, filiala Hidroserv Ramnicu Valcea, si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO).
La fel si in Valcea: ... In luna august a acestui an, de exemplu, in Dolj au intrat in insolventa noua societati, in Valcea - trei, iar in Gorj, Olt si Mehedinti nu s-a inregistrat nici o firma in procedura de insolventa.
Exporturi mari in toata regiunea In majoritatea judetelor din aria de acoperire a DRAOV Craiova (care activeaza in județele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Valcea) s-au inregistrat cresteri ale exporturilor, pe ansamblu cresterea fiind de 151% fata de aceeasi perioada a anului 2010, spune Mircea Dan Matei.
Trei presedinti de Consilii Judetene din Oltenia, Dolj, Gorj si Valcea, au fost vineri prezenti la Craiova, la prezentarea autospecialelor care vor reduce semnificativ timpul de interventie al pompierilor.
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
In Valcea, s-au inregistrat 39 de insolvente, fata de 29 in luna aprilie si 37 in martie. ... Si in Valcea se observa "apetit"
Sectiunea 2, Boita-Cornetu are o lungime 30,35 km si se situeaza pe teritoriul judetelor Sibiu (km 14+150 - km 25+200) si Valcea (km 25+200 - km 44+500).
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Asa cum anuntase imediat dupa ce a aflat ca va fi imprumutata de Oltchim Ramnicu Valcea, handbalista Melinda Geiger a ales sa joace pana in vara la o echipa din strainatate. ... de la Valcea vor sustine primul meci din 2012 in Liga Campionilor, pe terenul formatiei slovene Krim Ljubljana.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Nu va fi de ajuns pentru mine sa fiu prezent doar fizic in Comitetul Executiv", a declarat Costica "Valcea", care il va inlocui in CEx pe Marian Rusen (Juventus Bucuresti).
Aluministii spera totodata ca vremea sa nu le strice definitiv planurile si sa nu poata sustine jocurile amicale cu FC Caracal si cu CSM Valcea. ... Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea.
Chiar daca la echipa campioana nu au evoluat patru dintre jucatoarele importante, handbalistele de la SCM Craiova nu au putut face minuni si au fost invinse la 15 goluri diferenta la Valcea.
Antrenorul campioanei Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, Radu Voina, a declarat dupa remiza cu Metz din Liga Campionilor (26-26) ca nu l-a multumit nici o jucatoare si ca nu se poate castiga un meci cand se fac atat de multe greseli.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" ... In clasament, Oltchim Ramnicu Valcea conduce cu 36 de puncte, urmata de "U"
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto). ... Jucatoarele tricolore au efectuat vizita medicala, apoi au plecat la Ramnicu Valcea, unde echipa va fi cantonata, impreuna cu nationala Coreei de Sud.
Daca nu obtinem punct sau puncte la Valcea e rau de tot, pentru ca vad ca s-au 'trezit' celelalte echipe aflate la retrogradare acum, la finalul campionatului, si ne putem astepta la orice.
Din lotul de 21 convocat pentru turneul de la Lyon, la Ramnicu Valcea, antrenorii Radu Voina si Ion Craciun au renuntat la trei jucatoare:
google-analytics.com