Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (6.36 secunde)
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... Alexandru Dinut (TC Ramnicu Valcea), 2.
La turneul zonal de la Valcea, destinat juniorilor C, craiovenii de la "GP", antrenati de Alin Dobrotescu, au inregistrat doua victorii, 6-1 cu CSM Valcea si 4-0 cu Gaz Metan Severin, si o infrangere, 0-1 cu Pandurii.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
Oltchim rateaza dramatic calificarea in finala Ligii Campionilor Oltchim Ramnicu Valcea a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin desi a castigat mansa retur cu Gyor, scor 25-24.
20 de biblioteci rurale din zonele defavorizate ale judetului Valcea vor beneficia de calculatoare gratuite si internet de mare viteza prin programul Fundatiei "Bill & Melinda Gates".
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea;
Valcea Olarit: ... Valcea Pictura pe sticla - icoane traditionale : Radu Dinca din Bucuresti Incondeietoare: Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Ovidiu Tilioi, apicultor din Valcea, participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. "Am adus tot ce se lucra in vechi timpuri.
ii de matase - intre 300 - 400 RON, marame de matase, esarfe, prosoape - intre 200 - 400 RON, braie, ornamente, costume de fete (in functie de marime) - intre 150 - 300 RON, ii si rochite pentru copii - intre 60 - 80 RON, traistute traditionale - 25 - 30 RON, ornamente din canepa - 25 RON, opincute din ceramica, de agatat sau de pus ca ornament - 8 RON, esarfe din matase - 150 RON, vopsite cu ceapa si sunatoare, vopsite cu coji de nuca, mac, prosoape cu borangic - la 100 RON (mici) si la 200 RON (mari) si mileuri mici - la 15 - 20 - 25 RON", ne-a spus Constantin Niculescu din Valcea.
CEDO a decis ca Mircia Gutau, fostul si actualul primar din Ramnicu Valcea, a fost condamnat pe nedrept la 3 ani si 6 luni de inchisoare. ... Ispasindu-si pedeapsa, Mircia Gutau este acum primarul reales al orasului Ramnicu Valcea din partea Partidului Ecologist.
Un alt vajnic nou membru al CSM, un judecator de pe la Valcea, l-a intrerupt cu obraznicie pe ministru cand acesta explica necesitatea unei astfel de legi, afirmand - nici mai mult, nici mai putin!
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Un elev in varsta de 17 ani de la o unitate de invatamant din municipiul Ramnicu Valcea a primit o amenda de 2.500 de lei dupa ce a fost prins la cursuri cu un pistol de tip airsoft asupra sa, au informat, marti, reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Valcea.
O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
Cel mai urmarit manelist pe YouTube, Dani Mocanu a inchiriat un vehicul armat cu care sa filmeze un videoclip in Valcea.
google-analytics.com