Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (3.88 secunde)
Un acord de ultim moment permite primariei Sutesti din judetul Valcea sa-si pastreze microbuzele scolare pe care era gata sa le vanda ca sa achite o datorie catre muzicantii care au cantat la o sarbatoare locala.
Un incendiu puternic a avut loc, luni spre marti noapte, la o pensiune din localitatea Brezoi, judetul Valcea. La pensiune erau cazate in total 52 de persoane, din care 41 de copii, 10 adulti si administratorul pensiunii.
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
Interventie de urgenta, noaptea trecuta, la un hotel din Ramnicu Valcea, dupa ce un apel la 112 anunta ca in interiorul unitatii de cazare se simte un miros intepator, iar mai multe persoane aveau simptome grave.
Potrivit politistilor de la Investigarea Fraudelor, in urma cercetarilor s-a stabilit ca Liviu Laculeanu, de 42 de ani, Cristi Gae, de 44 de ani, ambii din Craiova, si Alexandru Soarece, de 23 de ani, din Ramnicu Valcea, in calitate de administratori a trei societati comerciale, impreuna cu Liviu Neacsu, de 41 de ani, din Craiova, administrator al altei societati comerciale, intre 2008 si 2009, au comercializat cereale introducand in circuitul comercial facturi fiscale fictive.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Valcea, Alina Teodorescu a comunicat ca incidentul s-a produs in zona viaductului Carligu Mic pe DN7 - Valea Oltului.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) Arbitru AVAR: Demetrescu Iuliana Elena (Ramnicu Valcea - Valcea)
Banda Ghiocel din Valcea a ingrozit California. Infractorii din acelasi neam foloseau metode de furt deja consacrate la noi pentru a-i jefui pe varstnicii din San Diego.
Atac in stil mafiot pe o strada din Ramnicu Valcea. Trei masini s-au facut scrum. Politistii care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona au descoperit ca focul a fost pus intentionat la unul dintre autoturisme, apoi s-a propagat la celelalte doua.
Un barbat a anuntat Politia joi seara, dupa ce a gasit intr-o toaleta dintr-un spatiu comercial din Ramnicu Valcea o cantitate mare de sange, atat pe podea, cat si pe pereti.
Situatie revoltatoare la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Valcea. Copiii internati sunt nevoiti sa doarma pe saltele din care ies gandaci.
Arcul de Triumf (Bucuresti) Arbitru: Adrian Cojocaru (Galati). Asistenti Marius Badea (Ramnicu Valcea), Alexandru Voda (Alba Iulia) Arbitru VAR: ... Busi Catalin (Ramnicu Valcea)
Mai multi indivizi cu macete au intrat peste un barbat intr-un magazin din Ramnicu Valcea. Scenele au fost filmate de camerele de supraveghere
Incident grav intr-o scoala din Dragasani, judetul Valcea. Un elev de clasa a VI-a si-ar fi atacat colegul cu un cutit folosit la deschiderea scrisorilor.
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea. ... • "Aceasta poate fi instalata in restaurante, gari, aeroporturi, biblioteci, hoteluri, universitati, scoli, cafenele, benzinarii, supermarketuri si alte locuri publice.
Cartile colectate in campanie, dar si cele achizitionate cu ajutorul donatiilor on-line vor fi dăruite celor 15.000 de copii in cursul lunii iunie pentru a completa bibliotecile a 53 de scoli din judetele in care World Vision Romania deruleaza activitati si proiecte - Iasi, Vaslui, Ialomita, Valcea, Dolj, Cluj si Constanta, astfel incat peste 15.000 de copii vor avea posibilitatea de a cunoaste beneficiile lecturii.
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
google-analytics.com