Cautare

3590 de rezultate pentru "scoala tehnico sanitara themis art iasi" (3.06 secunde)
Potrivit sesizarii, ordonanta Cabinetului Emil Boc instituie prin art.2 obligatii pentru Parlament, incalcand astfel art. ... 103/2009 incalca art. ... (5), art. ... (2) precum si art.
Art. ... Incalcarea legii, in caz de misiune urgenta Regimul de circulatie prioritara este reglementat insa de art. ... O precizare asemanatoare apare si in art. ... Dupa cum se mentioneaza in art. ... O prevedere asemanatoare se gaseste si in art.
1, art.I, pct. 6, art.I pct.27 si ale art.I pct.28 din Legea pentru modificarea si completarea Legii nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici.
2 Principii si domenii de interventie ale sanatatii publice Art. ... 2 Finantarea programelor nationale de sanatate" , la Art. ... Mai apoi, in " Capitolul 3, art. Art. ... VIII la" dispozitii finale art.
Indemnizatie cat cea de viceprimar Cadrul legal al salarizarii unui director de Regie de interes local il reprezinta art. ... Mai mult, art. 3 indice 2 din acelasi act normativ stipuleaza clar ca "remuneratia lunara a directorului general/directorului, stabilita prin contractul de mandat in conditiile art.
Constitutia Romaniei prevede la art. 98 ca pe durata interimatului functiei prezidentiale nu pot fi exercitate atributiile la care se refera art. ... Aceste articole privesc aptitudinea Presedintelui de a se adresa Parlamentului cu mesaje referitoare la principalele probleme politice ale natiunii (art.
Daca pana la aceasta data nu ati solicitat autorizarea, va facem cunoscut ca potrivit art.
"Art. 2 al hotararii AGA a fost adoptat cu nerespectarea dispozitiilor statutare, prevazute la art. ... Art. ... Conform art. ... Cum art.
Art. ... Art. ... 831/1997, pentru aprobarea formularelor comune privind activitatea financiara si contabila si a normelor metodologice privind intocmirea si utilizarea acestora, ne arata la art. ... Art. ... si "sa cuprinda toate elementele prevazute la art.
loc vernisajul expoziriei Art Nouveau - 110 ani in Romania. ... vernisajul expozitiei Art Nouveau - 110 ani in Romania. ... prin aparitia unei conceptii stilistice novatoare, stilul Art Nouveau.
JAZZAPPELLA - My Butterfly CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet Două
Matei Bals" au organizat vineri, 10 ianuarie 2014, de la orele 10.00, in Centrul Vechi, deschiderea Campaniei Nationale de Informare si Educare HIV STREET ART.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr. ... In schimb, elevii din localitatile invecinate Bistretului, aproximativ 480 de scolari (Scoala cu clasele I-IV Plosca - n.r.
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
In acest moment, este imperios necesar ca experimentele sa inceteze, scoala avand nevoie urgenta de stabilitate, predictabilitate, buna finantare si o programa scolara real adaptata la nevoile actuale ale societatii romanesti. ... Asta pentru ca nu au absolvit o scoala cu specializari pliate pe cerintele pietei.
Potrivit estimarilor Institutului de Statistica al UNESCO, in 2010, la nivel global, 61 de milioane de copii de varsta invatamantului primar si 71 de milioane de copii de gimnaziu nu mergeau la scoala.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
google-analytics.com