Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (2.54 secunde)
Drept premiu probabil pentru atitea interventii ca sa avem gaz, in timp ce in alte orase presiunea e redusa cu 50% sau si mai putin, la Botosani si Dorohoi s-a diminuat cu 80%, asa, probabil ca sa nu uitam ca am votat cam putin Alianta.
In 2015, multi dintre noi vom circula liberi intre Vancouver si Dorohoi, actele primarului din Diosti vor fi recunoscute in Texas, iar daca iti pierzi locul de munca la Isalnita vei putea sa te angajezi la Cancun.
El este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a precizat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata.
O sa atraga numai pe Gigi SRL, pe Camila nu-stiu-care...
Vinovatii pentru incident au ramas necunoscuti In prezent, in zona adiacenta locului in care s-a produs surparea cheului se desfasoara lucrarile noului terminal de cereale, al carui beneficiari sunt firmele CANOPUS SRL, TRANSPORT TRADE SERVICE SA, TRANSFER INTERNATIONAL SPEDITION SRL, obiectivul urmand a fi finalizat in luna iunie a.c.
000 de euro, catre SC Debora House SRL, o firma infiintata in anul 2008 de Ramona-Sorica Dumitru, sotia viceprimarului comunei Limanu, in asociere cu cetateanul britanic Gibbs Simon Thomas Bernanrd, cu Matei Marian si Pufulete Anghel.
Ancheta vizeaza, printre altele, modul de privatizare a SC Petromidia SA, stabilirea valorii actiunilor in raport cu pretul de piata, valoarea comerciala reala si instrainarea activelor rafinariei catre societatile din grupul Rompetrol. ... SC Dany Group SA, Grupul de Firme VGB, SC Star Com Oil SRL, SC Best Auto SRL.
Daca ati fost reclamat si cercetat penal pentru prejudicierea prin frauda a asociatilor italieni de la SC Astra Legno SRL Pecica (cetateanul italian Brandini Marcolini Cezare, cu domiciliul in Florenta, si firma SC Legno Planet SPA, cu sediul in Florenta), la care ati detinut functia de director tehnic in perioada 1996-2000?
Societatea respectiva, SC PRESUT Jilt SA Matasari, se afla in prezent in lichidare judiciara si are datorii la bugetul de stat de aproape 174 de miliarde de lei.
Mai banoasa s-a dovedit afacerea cu Centrul de Diagnostic Clinic International SRL, de unde Cocos a ridicat dividende in valoare de 917.990 lei in 2011 si 273.440 de lei in 2012.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
1.446 din 12/11/2008, emisa de guvernul Tariceanu, petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei.
Prin aceasta hotarare, firma Fratii Bacriz SRL, care presteaza acelasi tip de serviciu in Banie, era eliminata de pe piata. Considerandu-se afectata de decizia municipalitatii, SC Fratii Bacriz SRL a cerut in instanta anularea hotararii CLM, precum si suspendarea executarii acesteia pana la definitivarea procesului pentru anulare.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
Astfel, SC Dulcicom SRL a solicitat concesionarea unui teren cu o suprafata de 50 de metri patrati, situat pe strada Crisan, in vederea extinderii constructiilor existente.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO.
google-analytics.com