Cautare

976 de rezultate pentru "sc explolemn srl" (2.83 secunde)
Porr Technobau, PA&CO International SRL/Kemna BAU, Mota Engil, Strabag, Fcc Construcción SA si Astaldi SpA. ... PA&CO International SRL/Kemna BAU, Mota Engil, Strabag, Intini-Baumaister-Consorzio Ravennate, Astaldi SpA si consortiul Mochlos/Romstrade SRL.
De asemenea, au mai ajuns in vistieria statului nu mai putin de 1.301.458 de lei din contul bancar al firmei Comrimet SA Tecuci, 715.500 de lei din contul firmei Vitimas SA Tecuci, 567.716 de lei din contul firmei Mehid SA, 368.976 de lei din contul firmei Brico SRL, 355.204 lei din contul Serviciului Public Ecosal, 295.749 de lei din contul firmei Toremir SRL Tecuci.
Astfel, pe data de 5 decembrie vor fi scoase la licitatie bunuri in valoare totala de 21.335 lei (fara TVA) ale firmei Epamen SRL, pe lista figurand o masina de debitat, un utilaj de sudat, un utilaj de frezat si un compresor.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
Impreuna cu el mai sunt anchetati pentru aceeasi infractiune Micu Stana Panisoara, fostul director financiar-contabil, si Diana Dumitrascu, sefa Departamentului Juridic al SNLO, in perioada in care Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a cesionat catre un SRL de apartament, din Bucuresti, toate creantele unitatii.
Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
Investitorii prezentanti la un moment dat de un primar al judetului nostru drept potenti si capabili sa transforme fostul targ intr-un nou mic cartier al municipiului au capitulat, lasand in urma lor doar un teren tabacit bine de utilajele care in urma cu un an de zile inca faceau demonstratia de forta a celor de la SC G.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
Primaria si-a infiintat deja doua societati - SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL - unde vor fi angajati cei care se aflau pe listele de disponibilizati.
Magda Marincovici, Petru Zoltan) La MS s-a constituit o comisie de sanctionare a directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu Corpul de control al primului-ministru va sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu operatiunile sau actele ilicite constatate in urma controlului la Ministerul Sanatatii, care pot intruni elementele constitutive ale unei infractiuni, privind incheierea si derularea contractului intre MS si SC Adi Com Soft SRL, avand ca obiect furnizarea unui program de contabilitate.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Si pentru ca tot vorbeam despre societati comerciale, ce veti face cu SRL-ul Consiliul Judetean? ... Prin acest SRL se evita licitatiile publice, se obstaculeaza concurenta si se creaza premisele favorizarii. Acest SRL incheie contracte directe cu alte societati, intr-o lipsa totala de transparenta.
Jipa se mandreste cu cele cinci dosare solutionate si probate Astfel, in noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2003, in zona Penitenciarului Valea Seaca, de pe raza orasului Basarabi, o patrula formata din politisti din cadrul Politiei Basarabi, a surprins in flagrant mai multe persoane care perforasera conducta de transport motorina a SC Petrotrans SA, reusind sa incarce intr-o cisterna cantitatea de 30 tone de motorina.
Imobilele aflate in garantia bancii, vandute sub valoarea de piata Arin Stanescu, presedintele Uniunii Lichidatorilor si patron al companiei Moore Stephens, care este lichidator al BIR, a introdus drept lichidator al Reconversia Podari societatea Rominsolv Bucuresti SRL, apartinand avocatilor Gheorghe Piperea (vicepresedinte al Uniunii Lichidatorilor) si Cristian Iordanescu (decan al Baroului Bucuresti).
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.
Sprijinul politic de care se bucura Liviu Scarlat in cadrul partidului nu poate sa schimbe datele problemei in cazul vanzarilor de active care apartineau SC Mangalia SA, chiar daca acestia incearca sa-i probeze nevinovatia.
Tucon SRL, Tudor '92 SRL, Agrirom SRL. ... In prezent este asociat majoritar la firma Zet Media SRL. Este un bun crestin si a sustinut direct activitatea Bisericii Ortodoxe Romane in calitatea de membru al Adunarii Nationale a BOR, calitate pe care a detinut-o in legislaturile 2001-2004 si 2005-2008.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
google-analytics.com