Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (3.32 secunde)
Din categoria venituri din activitatile independente fac parte veniturile comerciale (fapte de comert, prestari de servicii, activitatile desfasurate in baza unor conventii), cele provenite din profesiile liberale (medic, avocat, notar, expert contabil, contabil autorizat, auditor, broker, arhitect etc), veniturile rezultate din drepturile de proprietate intelectuala (brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si comert, drepturi de autor conexe).
Mai trebuie sa depuna declaratiile persoanele care au obtinut venituri din activitati independente - venituri comerciale (fapte de comert, prestari de servicii, activitatile desfasurate in baza unor conventii), cele provenite din profesiile liberale (medic, avocat, notar, expert contabil, contabil autorizat, auditor, broker, arhitect etc.), veniturile rezultate din drepturile de proprietate intelectuala (brevete de inventie, desene si modele, mostre, marci de fabrica si comert, drepturi de autor conexe).
- profesii libere - exercitarea profesiilor medicale, de avocat, notar, auditor financiar, consultant fiscal, expert contabil, contabil autorizat, consultant de plasament in valori mobiliare, arhitect sau a altor profesii reglementate, desfasurate in mod independent, in conditiile legii;
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul achizitiilor publice, perioada in care expertul trebuie sa fi elaborat cel putin o documentatie de atribuire si de asemenea sa fi participat cel putin o data in calitate de membru cu/fara drept de vot sau expert cooptat in cadrul unei comisii de evaluare a ofertelor.
Compania Expert Placement Services Limited, al doilea actionar ca marime al Comvex (operator portuar specializat in manipularea a diverse categorii de marfuri), si subsidiara a grupului siderurgic Arcelor Mittal, a castigat un proces impotriva conducerii operatorului portuar Comvex Constanta, prin care ceruse Tribunalului Constanta anularea deciziei de respingere a subscrierilor facute de subsidiara in cadrul unei majorari de capital a Comvex.
Un leac alimentar biblic pentru bolile de stomac Luat cu regularitate, usturoiul poate vindeca bolile de stomac si intestine, afirma un reputat cercetator si expert in terapia cu usturoi.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
2.100, semnata Dumitra Fir, contabil in cadrul Primariei Comana, prin care se aducea in atentia autoritatilor amenintarile la care au fost supusi de membrii CJC.
Potrivit bilantului contabil al firmei, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, pierderile nete ale USG erau la sfarsitul anului 2008 de 90,88 milioane de lei si datoriile totale ale companiei erau 395 de milioane de lei.
Pentru fiecare contract in parte.Imi pare rau, nu imi permit un contabil personal. ... Nu ma pricep sa completez acele declaratii, voi spune judecatorului ca ar fi prea scump raportat la veniturile mele sa imi angajez lunar un contabil si statul nu ma poate obliga la asa ceva.
Clara Junc, directorul financiar-contabil, a nemultumit directorul general, care a declarat ca nu a fost informat de aceste schimbari. "Nu m-a informat nimeni de o astfel de decizie, nu am luat eu masura aceasta si nici nu stiu daca exista o documentatie in acest sens la directorul financiar-contabil.
"Maine vom face evaluarea si stabilirea expertilor externi care vor sprijini activitatea comisiei in domeniile care au fost stabilite prin hotararea Camerei Deputatilor, experti in achiziitii publice, in publicitate, experti IT si in domeniul contabil", a declarat Ludovic Orban.
In momentul de fata, dosarul penal care vizeaza un numar de sapte persoane - Mircea Suciu (fost director al Ecoterm), Dima Mihail (contabil Ecoterm), Maria Mihail (fost sef Serviciu Financiar Contabil Ecoterm), Gheorghita Ciolacu (casier principal Ecoterm), respectiv administratorii SC Adems SRL Pascani, SC Geferom International SRL Constanta si SC GNP International Prest SRL Ovidiu -a fost finalizat, urmand sa fie declinat procurorilor.
Nu mai putin de 3000 de societati comerciale au fost radiate in cursul lunii iulie de la Registrul Comertului deoarece nu au respectat litera legii, motivele principale reprezentindu-le faptul ca nu si-au preschimbat certificatele de inmatriculare sau nu au depus bilantul contabil.
Administratorul va raspunde pentru organizarea contabilitatii, iar directorul contabil sau expertul contabil, pentru corectitudinea raportarilor. Aceste prevederi vor intra in vigoare de la inceputul lui 2009.
"La ora actuala Comisariatul Regional al Garzii de Mediu Galati, din care fac parte comisariatele judetene din 6 judete, are un contabil si un economist.
Garantarea unui randament minim anual al pensiilor pe pilonul II cu rata inflatiei sporeste costurile administratorilor si reduce profitul contabil.
Liderul de sindicat a solicitat în scris conducerii fabricii prezentarea bilantului contabil pe 2007, pentru a se evidentia ce profit a înregistrat compania anul trecut, dar nu a primit nici un raspuns.
"Degeaba si-a facut administratorul semnatura digitala, daca acel contabil care semneaza bilantul nu are semnatura electronica. ... la fisc, la banca, la contabil, la furnizorii de servicii de certificare.
Stiam oricum ca e situatie complicata, stiam deficitul contabil pe 2009, nu stiam exact exercitiul pe 2010, dar e o provocare, o iei si cu bune si cu rele. ... Acum e vorba de deficitul contabil.
google-analytics.com