Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (3.35 secunde)
Potrivit bilantului contabil publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, Ford Romania a inregistrat anul trecut o pierdere de 260 de milioane de lei, adica putin peste 61 de milioane de euro.
servicii de tipul "one stop shop" in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti. ... si financiară, control fiscal, audit contabil si evaluare, pană
Greseala starneste o avalansa de situatii neprevazute, care mai de care mai comica si mai absurda, pana la prabusirea tuturor viselor de marire si intoarcerea la statutul de umil contabil.
Ministrul sanatatii este economist, contabil cum ii spun, cu dispret, medicii. Iar omul vede lucrurile cu ochii unui contabil si nu face altceva decit sa incerce sa limiteze pierderile uriase ale sistemului sanitar alimentat cu o groaza de bani luati de la noi toti.
Inspectorul fiscal - o persoana bine pregatita La polul opus, persoana care trebuie sa descopere evazionistul simplu este una destul de pregatita din punct de vedere profesional si cu o experienta relevanta in domeniul financiar-contabil. ... - cu vasta experienta in domeniul financiar-contabil;
Daca a primit vreo comanda cind l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare?
Potrivit unui expert contabil de la o firma de consultanta, citat de Euractiv, aceste declaratii trebuie inregistrate la Fisc. Rectificarile vor evidentia diferenta de 6% platita ca avans statului, care se poate compensa cu sumele care urmeaza a fi platite de acum inainte.
"Am combinat cunostintele mele, ale lui Vlad in domeniul turismului, noi fiind ghizi de meserie, cu cunostintele de expert contabil ale Madalinei, cu cele in domeniul programarii pe internet ale lui Mihaita si ale Danei, si sa nu uitam de Elena, care este experta in vanzari.
Persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si cele familiale pot desfasura orice obiect de activitate cuprins in codul CAEN, mai putin cele interzise prin legi speciale, cum ar fi medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect.
"In ultimii doi ani, pe fondul modificarilor frecvente ale Codului Fiscal, o buna parte dintre companiile autohtone a inteles ca doar cu o consiliere de calitate, cu un consultant fiscal si un expert contabil bun pot sa faca fata mai usor crizei si concurentei multinationalelor obisnuite deja cu consultanta.
"Firmele inactive fiscal nu pot sa emita facturi", explica si un expert contabil din Craiova. Aceasta, pentru ca partenerii de afaceri ai unei eventuale astfel de societati nu isi pot deduce taxa pe valoarea adaugata.
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro - Lucian Mindruta - jurnalist - Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live - Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro - Vali Petcu - blogger, Zoso.ro - George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro - Andreea Retea - blogger, Andressa.ro - Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro - Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors - Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania - Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment - Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
Am renuntat la jobul pe care il aveam (eram contabil) si acum ma voi ocupa mai mult de copilul meu de 9 ani. ... Cristina Coca - expert activitati instruire la Brainstorming Consulting:
- Tinand cont de ritmul rapid in care se dezvolta domeniul IT, este dificil sa oferi previziuni precise pentru urmatoarele trei decenii, a explicat Alexander Gostev, Chief Security Expert in cadrul Kaspersky Lab.
Universitatii Oradea,2003 • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.1; • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.
"In aceste productii publicitare, ca femeia sa spele cu succes are nevoie de un expert (de cele mai multe ori barbat) care sa-i indice cel mai bun detergent.
De pilda, reverendul Bob Larson, expert in culte si exorcist, se intreba:
"Singurul lucru care ii ramane este retorica sa", apreciaza Buddy Howell, expert in discursuri prezidentiale la Universitatea Purdue. ... Cred ca ar face bine sa inceapa prin a face plecaciuni in fata lui Nancy Pelosi", a declarat Darryl Clark, expert in discursuri prezidentiale la Universitatea din Indianapolis.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
"Prin acest proiect de lege urmarim liberalizarea profesiei de expert criminalist si inlaturarea monopolului statului asupra domeniului expertizei criminalistice.
google-analytics.com