Cautare

552 de rezultate pentru "sarut and 88" (3.33 secunde)
Intre anii 1990 si 1999 doar 2% dintre articolele publicate in principalele publicatii de limba engleza consacrate terorismului, Terrorism and Political Violence si Studies in Conflict and Terrorism vizau si forme ale terorismului de stat.
Myths, Conspiracies, and Realities, 2011) si - Realitatea Refuzata:
Publicatia Bursa a relatat despre aceasta firma, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerand ca ar putea fi impilicata in diverse contracte militare si ca ar fi un conflict de interese, dat fiind ca presedintele Romaniei conduce si Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) .
Rezolutia propusa si elaborata de Remus Cernea, "Threats to the status of science and social-humanistic disciplines in education" este votata la Washington D.C. in 8 iunie 2008 de Adunarea Generala a International Humanist and Ethical Union - cea mai importanta organizatie umanista mondiala.
Acest fapt apare mult mai frecvent in cazul bucurestenilor, in principal datorita numarului crescut de magazine tip hypermarket ori cash-and-carry, care favorizeaza cumparaturile in cantitati mari (circa 39% dintre bucuresteni fac cumparaturi pe termen lung, atat in cazul produselor alimentare, cat si al celor nealimentare, fata de 27,8%, respectiv 29,9%, cat este media pe tara).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reziliat contractul de privatizare a societatii Nitramonia Fagaras, incheiat cu firmele S&T Oil Equipment and Machinery din SUA si Chemtrans Austria, dupa ce a stabilit ca investitorii nu au respectat clauzele contractuale.
Prima zi a conferintei a debutat cu prezentarea unor modele inovatoare de business, urmate de o masa rotunda cu tematica "Business, technological and policy approaches that contribute to a supportive environment for broadband content and the Internet".
Acestea sunt "Van Oord Dredging and Marine Contractors" din Olanda si "Dredging International" din Belgia.
Problemele din infrastructura si din agricultura sunt principalii factori care afecteaza evolutia turismului romanesc, a declarat luni managing partner al companiei Fivestar Hospitality Consulting and Management, Sorin Ionescu, in cadrul forumului pe tema ospitalitatii din Romania."Trebuie sa facem o alegere intre turismul de masa si cel de nisa.
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 16%, daca Guvernul ar anula TVA, si cu 5% in cazul in care mediul privat si antreprenorii si-ar reduce marja de profit cu o treime, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer and Contractor.
Însa, pentru a transforma o firma mica într-un brand e nevoie de multe idei bune.Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon) si-a început activitatea în urma cu doi ani si jumatate.
Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
Sambata, 10 octombrie 2009 10:00 - Deschiderea expozitiei 10:30 Conferinta de presa 13:00-14:30 Renault Sport Show 1 14:30-18:00 Parada locala, carnaval, ride and drive, curse de karting, sesiuni de autografe 18:00-19:40 Renault Sport Show 2 21:00 Inchiderea zonei expozitionale Duminica, 11 octombrie 2009 10:00 Deschiderea zonei expozitionale 11:00-13:00 Parada locala, carnaval, sesiuni de autografe 13:00-14:30 Renault Sport Show 3 14:30-14:45 Extragerea castigatorului tombolei Renault F1 Roadshow 14:45-15:30 - Ride and drive, animatii, simulatoare F1 18:00 Inchiderea zonei expozitionale.
Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), cea mai mare banca din lume dupa capitalizare, intentioneaza sa deschida cinci noi filiale in Europa in urmatoarele doua saptamani, dublandu-si astfel prezenta pe piata europeana, scrie The Wall Street Journal.
"Park and ride" la Lacul Straulesti "Metrorex intentioneaza sa construiasca la Lacul Straulesti primul terminal intermodal pentru transportul interjudetean. Vom construi primul 'park and ride', parcheaza si calatoreste mai departe.
Grupul petrolier Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EEPRL), o filiala a companiei Exxon Mobil, au inceput forajul de explorare la sonda Domino -1, prima sonda de explorare in ape de mare adancime din sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza Petrom, intr-un comunicat remis luni Agerpres.
Astfel, preturi cu 40% mai mici sunt oferite si de catre Pull and Bear sau Stradivarius, unde o pereche de pantofi poate fi cumparata in prezent cu 170 de lei.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Fresh, easy and smooth! ... Live fresh and be Super YOU! Tefal, ingeniozitate acasa De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate.
"Dotat" cu capacitati text dar si audio, cat si cu posibilitati de integrare cu clientul de freemail cat si cu XMPP (Extensible Messaging and Presence Protocol), tehnologie folosita in prezent de Jabber, Adium, and iChat.
google-analytics.com