Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria. Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech
Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
Invitati de seama au fost Jose Iacobescu, President of Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry of Romania si Berny Dohrmann, Chairman of CEO SPACE.
Berny Dohrmann a prezentat timp de doua ore solutii pentru iesirea din criza a tarii noastre, venit cu experienta sa din Statele Unite ale Americii. A doua zi acesta a oferit consultatii gratuite unor firme de la noi, la un hotel din Bucuresti.
La final, spre deliciul invitatilor prezenti la Palatul Stirbey, a cantat Fiore Quartette - Elena Dorina Ciurea-Cioflan, violin 1, Radu Victor Matache Albulescu - violin 2, Silvia Florentina Stanciu - viola siMladen Spasinovici - violoncello.
Cei prezenti au admirat Palatul Stirbey, monument istoric in stil romantic, datand din secolul al XIX-lea, ce pune la dispozitia oaspetilor sai trei saloane comunicante si o terasa ce gazduiesc un restaurant a la carte cu specific traditional romanesc pentru 80 de persoane.
Pentru romanii care nu au auzit inca de Berny Dohrmann, va oferim cateva date despre el.
Berny Dohrmann este gazda radioului "American Dreamers", un departament al www.CEOSpace.net care produce un reality show radiofonic in care invita celebritati in cadrul rubricii "Apelul Visatorilor" pentru a-i ajuta pe "visatori" sa-si materializeze visurile, in direct. Publicul este rugat sa sune sau sa trimita e-mai-uril pentru a ajuta pe fiecare "visator" sa-si indeplineasca visul. Ajutorul poate fi sub orice forma: branding, ambalare, marketing, ajutor fiscal, investitie, idei noi, pozitie in consiliu, parteneriat, orice. Se transmite in majoritatea zilelor de luni, pe site la www.AmericanDreamersRadio.com.
Berny Dohrmann este detinatorul brevetului de Super Invatare, o solutie de design al salilor de curs licentiata si distribuita in toata lumea prin Universitatea din Alabama, Huntsville.
Dohrman tine prelegeri si cursuri despre sistemele bazate pe cooperare versus sisteme competitive. Dl. Dohrmann s-a asociat cu Jeff Magee de la Performance Magazine pentru a gazdui CEO VISION RETREATS pentru management superior dorind sa defineasca viitoarele planuri stategice pentru organizatii complexe.
Pe langa cele 5 evenimente CEO SPACE , Dl. Dohrmann face sesiuni de training doar cu directorii executivi ai companiilor dezvoltate.
Berny Dohrmann lucreaza al o serie de filme bazate pe viata sa, ca fiul unui trainer american important , Alan G. Dohrmann. Intre 1940-1970, acesta a fost indrumatorul personal al unora dintre cei mai cunoscuti traineri si CEO din lumea industriei. In aceste momente Berny lucreaza la doua carti noi: Amortizare, un manifest al cooperarii si Regim Digital, apel la moderatie in viciile digitale ce redefinesc cultura acasa si al birou.
Dohrmann a creat un model de training personal ca Goana In Viteza Capoitala si Dosarul Magic pentru a asista CEO in proiectarea si implementarea programelor de achizitie de capital pentru obiecte de valori diverse.
Dohrmann locuieste in Huntsville, Alabama.
CEOSpace gazduieste cinci intalniri pe an in Lake Tahoe si Reno. (Martie, Mai, Iulie, Octombrie si Decembrie)
Cautati un loc pentru dezvoltarea afacerii dvs? Oricare ar fi stadiul in care se afla acum afacerea dvs, CEOSpace este locul perfect.
Recunoasterile si premiile CEOSpace din ultimul an includ : Best New Consumer Electronic Product of the Year, Piano Wizard, Best New Automotive Product of the Year, Tow truck in the box , Best New Product of the Year, Stick Sheets , Largest Independent Film Distribution, Deal of the Year, The King, Impello Films, David Stanley, Best New Children’s Product of the Year, a Best Seling Books, Lisa Nichols, No Matter What; Jill Lublin; Guerilla Marketing.