Cautare

4376 de rezultate pentru "sapariuc gheorghe botosani" (2.80 secunde)
Am fost singurii care am facut asta, in ciuda a o gramada de piedici, nu numai din partea autoritatilor care ar fi trebuit sa se ocupe de cel care a pornit ca ospatar si a ajuns regele afacerilor dubioase din Botosani.
Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat. ... De aici, de la Botosani va incepe, si de la Vaslui, si din alte zone la fel de sarace ale Romaniei.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Dupa cei doi politisti din Manoleasa au fost prinsi in timp ce traficau tigari din Republica Moldova, un pompier si un politist de frontiera au fost ridicati de mascati, in noaptea de duminica spre luni, in urma unor descinderi organizate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Botosani si politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Superliga, etapa 4 Botosani - Farul 1-1 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Gheorghe Hagi Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Dupa terminarea conferintei de presa, Gheorghe Martin a tinut sa-i spuna:
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Dupa ce si-a electrocutat sotul, Elena l-a decapitat si i-a aruncat cadavrul in Dunare In anul 1983, Elena locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe C., si cele doua fiice in casa mamei sale, Eleonora E., din suburbia municipiului Tulcea, Tudor Vladimirescu.
Mihai Eminescu (Eminovici) s-a nascut la 15 ianuarie 1850, la Botosani, fiind al saptelea din cei 11 copii ai caminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o familie de tarani romani din nordul Moldovei si al Ralucai Eminovici, nascuta Jurascu, fiica de stolnic din Joldesti.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
"Bai Gheorghe, sa ma suni cind ajungi ", "da ... ... La grupul sanitar, Gheorghe Bojoga, un batrinel de vreo 65 ani din Dersca, iesit pentru prima data din tara, nu se mai termina de minunat. ... Gheorghe Bojoga are insa cu totul alte preocupari.
google-analytics.com