Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (4.22 secunde)
"Standurile care ne-au atras atentia in mod deosebit au fost cele din domeniul materialelor de constructii, salonul de inventica, dar si cele care au prezentat specificul croat.
„Acesta este cel de-a doilea an când nu vom avea Salonul Agroaliment, din cauza conditiilor improprii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
Fabia a venit pe plaja hotelului Rex din Mamaia, în cadrul unui eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, la care au participat jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.Daca prezentarea în premiera mondiala a noii generatii Skoda Fabia a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în martie 2007, Fabia a calcat carosabilul românesc doua luni mai târziu.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie.
Oficialul Ford a refuzat sa spuna ce masina va fi produsa la Craiova, însa noul model Fiesta, care va fi prezentat la salonul de la Frankfurt, este cel mai probabil candidat.Autoritatile de la Bucuresti au preluat controlul Daewoo Automobile Craiova dupa prabusirea Daewoo Motor din 1999 si au mandatat AVAS sa vânda 72,4% din actiunile companiei, atât cât detine statul român.
El nu a mentionat care vor fi modele auto pe care Ford le va produce la Craiova, dar noul Fiesta este cel mai probabil candidat. Noua versiune a modelului Fiesta urmeaza sa fie prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.
O situatie similara s-a inregistrat in 2005 la fabrica Daewoo din Varsovia, unde datoriile catre furnizori, bugetul statului si catre salariati au intarziat achizitia fabricii poloneze de catre producatorul ucrainean UkrAVTO.In ceea ce priveste planurile investitorului american referitoare la preluarea fabricii, presa britanica scria zilele trecute ca Ford ar putea produce la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt sub forma unui concept numit Verve, potrivit cotidianul britanic "The Times".
Ford ar putea produce în uzina de la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la salonul auto de la Frankfurt, sub forma unui concept numit Verve, scrie cotidianul britanic The Times, în editia sa electronica.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.
Acesta urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.Ford pune conditii furnizorilor În timp ce autoritatile centrale au anuntat ca sigura încheierea tranzactiei pentru fabrica de automobile de la Craiova, doljenii au început deja sa se gândeasca la subiectele conexe afacerii:
Contractul prin care compania americana Ford va prelua actiunile detinute de stat la Automobile Craiova, pentru 57 de milioane de euro, a fost semnat ieri in Germania, la Salonul International Auto de la Frankfurt.
Mazda este prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua premiere mondiale: noua generatie Mazda 6 si motorizarea diesel pentru noua Mazda 2.
Conceptul Suzuki A-Star va fi prezentat publicului la salonul auto de la New Delhi, în ianurie, astazi producatorul japonez dezvaluind o singura imagine de preview.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari.
Hyundai planuieste sa „scuture“ putin piata prin debutul oficial al modelului Genesis la Salonul Auto de la Detroit din 2009.
Multi fabricanti de automobile, atât din America de Nord, cât si din Europa planuiesc sa se mute „cu arme si bagaje“ în Mexic.Conform unor zvonuri lansate în presa libera americana, este foarte probabil ca Ford sa fabrice în Mexic viitorul model Verve, conceptul fiind prezentat la Salonul Auto de la Detroit, informeaza www.motorauthority.com.
Dacia va lansa pe piata varianta romaneasca a Renault Sandero in a doua parte a acestui an, iar modelul urmeaza sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), organizat la inceputul lunii martie.
Participantii la 4TuningDAYS vor putea admira bolizii, vor participa la sesiuni de autografe si se vor putea fotografia cu pilotul preferat.În paralel, tot la Romexpo, va avea loc si Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).Programul evenimentului este:
google-analytics.com