Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (2.86 secunde)
Batalia dintre credit si leasing auto se poate observa si la Salonul International de Automobile Bucuresti, care se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero Baneasa.
Masina este rezultatul unei investitii de peste 240 de milioane de dolari si a fost prezentata pentru prima oara europenilor la Salonul Auto de la Frankfurt in anul 1995.
Inca din 2004, la Salonul auto de Paris, compania germana a dovedit de ce este capabila o masina pe hidrogen, stabilind noua recorduri pentru masini propulsate de motoare pe hidrogen cu ardere interna.
Dupa cum informeaza Krone.at, anuntul a fost facut in timpul conferintei de presa organizata de Midway Group si gazduita de Salonul International Auto de la New York.
Asa cum mai aminteam, noutatea acestei editii a TINIMTEX este "Salonul de Creatii de Moda", care se vrea din start o reusita, o alta premiera pentru targ este prezenta firmei Moldexpo.
Astfel, la nivelul Uniunii exista reguli privind producerea obiectelor funerare, precum si efectuarea serviciilor de pompe funebre. Salonul Funerar poate fi vizitat pana duminica in cadrul pavilioanelor 26 si 28. (S.M.)
Salonul International Auto de la Madrid, care se desfasoara intre 25 mai si 4 iunie, pregateste in acest an o serie de surprize iubitorilor de masini.
Totodata, la cea de a XXXVI-a editie a TINIMTEX va fi organizat pentru a doua orara in istoria indelungata a acestei manifestari expozitionale Salonul Colectiilor de Moda care va avea loc la etajul Complexului Meridian din Mamaia.
Tot la Salonul Auto de la Paris, Automobile Dacia si-a lansat ieri noul model Logan Break. Acesta va fi echipat trei motorizari pe benzina de 1,4 si 1,6 litri si una diesel 1,5 dCi de 65 CP.
Dupa ce a fost prezentat in premiera saptamana trecuta la Salonul Auto de la Paris, noul model Dacia Logan Break a devenit motivul ingrijorarii unora dintre cei mai puternici producatori de automobile din Europa.
Rezultatul cercetarilor pe Batranul Continent a fost prezentat in premiera mondiala la Intermot, Salonul de motociclism din Koln, si i-a uimit pe cei mai multi dintre participati.
Dupa cum informeaza site-ul autozone.phg.ro, masina va fi prezentata la salonul auto de la Detroit, care va avea loc in ianuarie.
Astfel, in perioada 21-25 februarie, va avea loc la Romexpo "Salonul Colectiilor", iar in luna noiembrie cea de a 40-a editie a Tinimtex.
Audi Q7 V12 TDI, SUV-ul ultraperformant din Ingolstadt, si Chevrolet Volt Concept, varf de lance indreptata catre Toyota. Anul trecut, Audi a demonstrat potentialul dinamic al motoarelor diesel in una dintre cele mai memorabile curse din lume.
Mopar Viper de 675 CP la Detroit In timp ce Viper-ul de 600 de cai putere atragea toata presa de la salonul auto Detroit, undeva mai in spate, la standul Dodge, statea "bestia" creata de Mopar, divizia aftermarket a grupului Chrysler, o mostra a ceea ce se pregateste pentru "nava amiral" a companiei.
De asemenea, in perioada imediat urmatoare, 1 - 4 martie, se vor desfasura simultan alte doua targuri de mare importanta pentru zona Dobrogea, pentru intreprinzatorii din domeniul constructiilor, targul specializat de materiale de constructii Tomis Ambient Construct si pentru cei din turism, Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - LITORAL 2007.
Concepte exclusiviste si tehnologii avansate Peugeot prezinta doua masini-concept ce au fost prezente anul trecut la Salonul International Auto de la Paris - 908 RC si 207 Epure.
La Salonul Auto International Geneva (8 - 18 martie), ajuns la cea de-a 77-a editie, vor fi prezentate in premiera mondiala conceptul Kia ex_cee‘d cabrio, cee‘d Sporty Wagon si Kia Rio Hybrid sedan.
In privinta ponderii judetelor in randul expozantilor la Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica, vicepresedintele CCINA Constanta a specificat ca Bucurestiul se afla pe primul loc cu 32% din numarul firmelor participante, urmat de Constanta cu 27% si de Prahova cu 10 procente.
Berlina sportiva de la Audi a depasit competitia formata din 17 candidate si a obtinut titlul decernat la Salonul Auto de la New York.
google-analytics.com