Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (2.66 secunde)
Au mai adus catva Am vazut atunci oameni zdreliti dar nimeni nu se plangea in salonul aglomerat. O femeie pansa o gaura adanca in umarul unui tip furios, care se uita mereu la usa ori pe fereastra.
Romanul va fi lansat la Salonul International de Carte Bookfest 2013 in prezenta autorului. Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai, ora 18.00, la standul Editurii ALL si va fi urmat de o sesiune de autografe.
Editura Eikon a lansat recent, la Salonul International de Carte Bookfest, volumul "Machiavelli. O biografie" de Miles J. Unger, cu o prefata la traducerea in limba romana realizata de seful Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior.
Aceasta a vizitat Salonul de Moda de la Paris si, pentru ca francezii dau tonul in moda, Liliana s-a inspirat din ce a vazut acolo.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
La aceasta ora, cand are loc sedinta in care noi, senatorii, sustinem declaratiile politice saptamanale, la Salonul Alb al Senatului se desfasoara o importanta sedinta aniversara a Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO.
AG Weinberger continua turneul de vara, poposind de aceasta data in cartierul Cotroceni, pe 1 septembrie, orele 20:00 la Salonul de carte si ceai, Infinitea, strada Dr.
Presedintele Comisiei pentru cultura si media din Senat a amintit de contributia esentiala pe care Ambasada Republicii Franceze la Bucuresti a avut-o in vederea asigurarii participarii tarii noastre la Salonul International de Carte de la Paris (Salon du Livre) din martie 2013, eveniment la care Romania a fost invitata de onoare.
In cateva randuri si intr-o singura fraza, povestea restaurantului de familie s-ar reduce la mult suflet si dedicatie, la masina de epoca Morgan, la dudul batran de 200 de ani, a carui energie si istorie acopera gradina racoroasa vara si incalzita iarna, la cele 38 de feluri de whiskey, la Feteasca Neagra Morgan, un vin conceput special de catre Crama Basilescu pentru Morgan la Dud si pentru musafirii nostri, la self service-ul de bere din Barul Morgan, la separeul verde unde nu te deranjeaza nimeni daca nu suni butonul, la Salonul Bordeaux in care poti citi si titluri de carti clasice pana soseste mancarea, la varietatea de muzica ambientala si light jazz a anilor de mult trecuti, la faptul ca toti cei care suntem aici pentru dumneavoastra, suntem de-ai casei inca de la inceputuri si, nu in ultimul rand, la meniul de foie gras (20 de feluri), la meniul a la carte, in care Salata de creier cu multa verdeata si pesto, Muschiul de vita cu Foie Gras, Foie Gras la tigaie cu dulceata de casa, Aumonieres-ele, Fondue-ul de branza frantuzeasca cu tuica Zetea si bacon, diversele preparate din rata de Maramures sau White Duchess isi disputa efervescent si cu demnitate disputa in preferintele musafirilor." Regards, Anne Marie Parlog - Adresa:
Salonul Cristi Pascu a fost alegerea perfecta pentru aceasta lansare, mesajul si valorile American Crew regasindu-se in povestea de succes si in viziunea stilistului, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati din Romania.
A debutat 1924, la Salonul Oficial, participand cu succes la urmatoarele ediții, fiind premiat pe rand in 1926, 1927 si 1928.
Astfel, Dana si-a facut parul singura cu peria rotativa Rowenta Nano Smart si a invatat invita?ii sa o foloseasca impreuna cu stilista Luciana Vladutoiu de la Salonul Studio Addict, a inceput de doua saptamani o dieta cu produsul nutricosmetic Beauty Help, cu 9 elemente premium care intineresc organismul.
Salonul Coquette este mai mult decat un centru de infrumusetare, este o experienta in sine. Spatiul dedicat artei s-a nascut din dorinta de a crea un loc de intalnire pentru oameni frumosi care au respect pentru creatie, societate si istorie.
Evenimentul se va desfasura in salonul Universitatii Aldo Moro din Bari si este parte a unui proiect dezvoltat in parteneriat cu Primaria locala.
Era chiar vesela, iar cu doua saptamani in urma fuseseram impreuna la Fason, salonul de infrumusetare al prietenei noastre Cristina Grama, iar Simona alesese o culoare curajoasa pentru parul ei scurt, abia crescut dupa efectele chimioterapiei, iar unghiile ni le facuseram, asa cum ne placea sa ni le facem mereu, in niste culori indraznete, ea albastre, eu rosii.
Responsabil de lookul artistilor pe scena va fi Salonul FASON by Cristina Grama, alaturi de Alexandra Grama, Christina Oné Photography si Maria Radu Makeup Artist.
Filmul lui Vladimir Mensov Moscova nu crede in lacrimi va fi urmat, la finalul lunii mai, de ciclul productiilor semnate de Karen Sahnazarov: Orasul Zero, Ziua lunii pline, Calaretul numit moarte, Salonul nr.6. Sursa: amosnews.ro
Expozitia DAIANA, LA DIFERITE VÂRSTE, FOTOGRAFIATA IN ACEEASI ROCHIE, a fost vernisata in 2003, la salonul de carte Bookarest si reluata in 2004, la Galeriile Orizont din Bucuresti, potrivit Wikipedia.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura a fost vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
A debutat in 1924, la Salonul Oficial, participand cu succes la urmatoarele editii, fiind premiat pe rand in 1926, 1927 si 1928.
google-analytics.com