Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (3.14 secunde)
La un an si jumatate de la lansarea sedan-ului Cruze, Chevrolet anunta ca acest model va fi disponibil si in versiune hatchback, vehiculul urmand a fi dezvaluit in varianta de prezentare pe 30 septembrie la Paris.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
"Mai putine marci inseamna ca te poti concentra mai bine pe imbunatatirea partii de inginerie (...) Era absolut clar ca trebuie sa simplificam dramatic marca Ford", a spus seful companiei, aflat intr-o vizita in Europa, unde va participa si la salonul auto de la Paris.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
AMG, tunerul oficial Mercedes-Benz, prezinta cea mai puternica versiune a modelului C63 AMG la Salonul auto de la Sydney. Berlina germana are un motor care dezvolta 480 de cai-putere, peste ceea ce livreaza supermodele exotice precum Ferrari California (460 CP) sau Aston Martin DB9 (478 CP), scrie evz.ro.
Potrivit unei informații care urmeaza a fi confirmata oficial, un prototip al viitorului model realizat de Toyota cu sprijinul Tesla va fi expus, luna viitoare, la Salonul auto de la Los Angeles.
Oficialii costructorului german Opel vor veni la Salonul Auto de la Geneva insotiti de noul Astra OPC, versiunea de performanta a hatchback-ului din Russelsheim.
Sistemul de incalzire dar si condusul agresiv pot reduce la jumatate autonomia unei masini electrice, la fel cum si numarul de persoane din vehicul are o influenta importanta asupra distantei care poate fi parcursa dupa incarcare, a spus intr-o discutie cu presa la salonul auto de la Geneva, Nicolas Remise, director adjunct la proiectul Fluence ZE al Renault.
Automarket.ro l-a gasit la Salonul de la Geneva si i-a luat un interviu. El povesteste pasii pe care i-a facut pana sa ajunga la BMW.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Impreuna cu o asistenta a sa, Andi Moisescu a facut "o magie", astfel ca in atentia mass-media au aparut doua autoturisme Ford B-Max, fabricate la Craiova, si care de-abia s-au intors de la Salonul Auto de la Geneva, unde a avut loc premiera mondiala a vehiculului.
Vizitatorii pot gusta si cumpara produse traditionale romanesti, la salonul special organizat. La aceasta editie, sunt prezente 37 de firme, in principal producatori sau dealeri de masini si echipamente pentru industria alimentara, masini de ambalat si etichetat, dotari pentru laboratoare, controlul si certificarea calitatii etc.
Oficialii Ford Europa si Ford Romania au afirmat, in repetate randuri, fie la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, fie in Romania, ca producatorul de autoturisme isi pune mari sperante in productia motorului EcoBoost si in cea a autovehiculului Ford B-Max, care va demara in luna iunie a acestui an.
Dacia va lansa un model bazat pe noua generatie Renault Twingo. Noua masina a fost lansata recent la Salonul Auto de la Geneva, conform presei germane.
EcoSport a fost dezvoltat in Brazilia, iar prima generatie a fost lansata in 2003, in timp ce in 2012 a fost lansata a doua generatie, adusa in premiera europeana la Salonul Auto de la Paris si prezentata ca un world car, o masina pe care Ford vrea sa o vanda in toata lumea.
Apreciat la nivelul facultatii si rasplatit cu o medalie de aur la salonul de inventica, proiectul unui automobil romanesc de tip SUV renascut sub brandul Aro este inca de domeniul fantasticului.
Horia Tecau a ajuns ieri dupa-amiaza in Romania si a fost primit in salonul oficial al Aeroportului "Henry Coanda"
Andrei a incercat sa se ascunda de cameramanii televiziunilor, insa fotoreporterii Libertatii l-au reperat in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda.
Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a preferat ca sosirea tricolorelor - care meritau chiar sI primire la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni - sa se faca la terminalul "Sosiri" pentru ca publicul sa poata ajunge cat mai aproape de elevele cuplului de antrenori Aurelian Rosca - Gavril Kozma.
google-analytics.com