Camera de Comert si Industrie Bihor a organizat, in perioada 7-10 mai, o misiune economica la Osijek, in Croatia. Evenimentul a avut loc in baza protocolului de colaborare dintre CCI Bihor si CCI Osijek, pentru promovarea mediului de afaceri din cele doua judete.
Din delegatia romana au facut parte reprezentantii CCI Bihor, precum si ai firmelor SC Crisana Cons SA, SC Spelemat SRL si SC Ted Impex SRL.
Intalnirea de afaceri a avut loc, pe 8 mai, la sediul Camerei de Comert si Industrie Osijek, firmele croate aratandu-se interesate de domeniile de activitate ale firmelor romane. Pe 9 mai, delegatia romana a participat la deschiderea oficiala a Targului de Constructii, Mestesuguri si Inventica, editia a XV-a, care s-a desfasurat la Centrul Expozitional Osijek Expo. "Standurile care ne-au atras atentia in mod deosebit au fost cele din domeniul materialelor de constructii, salonul de inventica, dar si cele care au prezentat specificul croat. In urma discutiilor avute cu directorul Departamentului de Agricultura, Industrie Alimentara si Silvicultura din cadrul CCI Osijek, s-a decis organizarea unei vizite la Oradea, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bihor, la inceputul lunii septembrie. Astfel, un grup de specialisti din domeniul agricol va avea intalniri cu firmele locale pe domenii de activitate specifice. De asemenea, CCI Osijek va participa cu operatori economici la targul de toamna Varadinum Expo din perioada 20 -23 septembrie, cu un stand propriu de aproximativ 70-80 m2", ne-a comunicat Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor.