Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Iulian Badescu a fost ales membru in Consiliul Municipal al PSD Ploiesti in cadrul Conferintei Municipale a acestei organizatii, care a avut loc, sambata, in sala de spectacol a Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiesti.
Prezent la conferinta, Iulian Badescu a criticat-o, in discursul sau, pe Roberta Anastase, care detine functia de presedinte al PD-L Prahova, organizatie din care Badescu a facut parte.
Iulian Badescu a spus despre Anastase ca "a vandut interesele prahovenilor".
"Educatia nu-mi permite sa semnez acest act de tradare a judetului Prahova si a orasului Ploiesti", a spus Badescu.
Totodata, senatorul care s-a inscris recent in PSD si-a cerut scuze noilor sai colegi de partid "daca vreodata i-a suparat".
Presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, care detine si functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, obtinuta la alegerile din iunie 2008, a dezvaluit ca, la acele alegeri, a avut doi consilieri in calitatea sa de candidat.
"Unul a fost familia mea, celalalt a fost Iulian Badescu", a spus Cosma, care a tinut sa-i multumeasca fostului democrat-liberal pentru sprijinul pe care i l-a acordat in campania electorala pentru alegerile locale din 2008.