Cautare

829 de rezultate pentru "rosu sandor" (8.12 secunde)
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
"Au spus ca nu sunt evidentiate cele trei culori ale Ungariei, rosu, alb si verde pe afise si nu sunt dispuse conform steagului acestei tari. ... Potrivit sesizarii, afisele electorale ale UDMR Cluj combina culorile rosu, alb si verde si contin denumirea "Kolozsvar" pentru Cluj-Napoca, folosita in timpul ocupatiei horthyste.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei.
Interesant este faptul ca, desi ordinul de pensionare a venit din luna decembrie a anului trecut, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al institutiei constantene, Marius Rosu, sefii sai de la Bucuresti nu stiau nimic despre acest lucru.
Semnificatiile culorii violet Violetul este o culoare a masurii, constituita din rosu si albastru in proportii identice, din luciditate si actiune cugetata, echilibru intre pamant si cer, simturi si spirit, patima si intelepciune.
El a afirmat ca ‘arestarea unui lider local al PSD a nascut reactii din specia delirului la varful partidului rosu, bine potentate de trusturile media prietene‘.
Pe atunci, partidul sau era rosu. ... Pentru ca portocaliul e mai aproape de rosu decat de galben. Ceva mai tarziu, observand ceea ce se intampla in lume, Traian Basescu a ajuns la concluzia ca merita sa-si cosmetizeze Partidul Democrat.
Noul regulament scoate obligativitatea celor sase culori si da liber la orice culoare, dar specifica faptul ca "culorile recomandate pentru tencuiala decorativa sau vopsirii pentru constructii sunt cele pastelate, cu parametrii de culoare minima 230 in codul RGB - sistemul general utilizat pentru definirea culorilor (Red - rosu, Green - verde, Blue - albastru)".
In ceea ce priveste primarii de orase din judet, din cei cinci primari democrat-liberali, doar doi si-au manifestat dorinta de a ramane in PDL - primarul orasului Otelu-Rosu si primarul din Baile Herculane. ... Optiunea este a fiecaruia‘‘, a precizat primarul orasului Otelu-Rosu, Iancu Simion Simi.
Basescu, macho cum il stim, si-a cumparat Ford B max ROSU! Acum, s-ar putea ca unele duduci sa nu fie impresionate nici sa-l vada la volanul unui Ferrari rosu!
Tineri si mai putin tineri, purtand fularul formatiunii din care fac parte - rosu pentru PSD, galben pentru PNL si albastru pentru PC - au aplaudat si s-au bucurat ala¬turi de liderii celor trei for¬matiuni politice, de candidatii la fotoliile de senatori si deputati, dar si alaturi de aliatii declarati ai USL - UNPR si Partida Romilor.
Reamintim ca in raportul Comisiei Europene de la jumatatea lui mai, domeniul finantelor a primit stegulet rosu, intrucat Romania inregistra intarzieri in aplicarea sistemului informatic.
Cea mai importanta schimbare adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului "S" rosu la BCR, care reprezinta un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank. Punctul rosu de deasupra "S"-ului este un simbol pentru economisire si reprezinta o moneda intrand intr-o cutie de economii.
Cele 119 locuinte distruse de inundatiile de la sfarsitul lunii iulie si care vor fi reconstruite prin intermediul unor firme de constructii vor fi ridicate 'la rosu', fara nici un fel de finisaje, a declarat subprefectul Mihai Elvadeanu.
Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata". ... sa fie rosu.
Rezultatul unei investitii de 150 de milioane de euro realizata de catre 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumati va reprezenta, alaturi de deja consacrata zona Dragonul Rosu din Colentina, principalul centru de desfacere a marfurilor chinezesti din sud-estul Europei.
Dupa atitudinea de asta-seara (deja aseara), Mihai Gadea ar merita direct cartonasul rosu. E penibil sa te dai la un invitat ca o tata sau ca un "baiat de cartier" care iti arata muschii in lipsa de argumente.
Cablul rosu se conecteaza la polul pozitiv al bateriei descarcate; ... Celalalt capat al cablului rosu se conecteaza la polul pozitiv al bateriei de la care se ia curent;
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Rosu. ... Arbitrajul brigazii Marius Ciulin, Alin Rosu, Fabiana Nitu a fost surprinzator de corect, fapt care i-a deranjat pe oficialii clujeni.
google-analytics.com