Cautare

3905 de rezultate pentru "romeo popescu" (4.03 secunde)
Tot in cadrul conferintei de presa, parlamentarul valcean i-a luat apararea primarului PDL al municipiului Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu. ... Ar fi indicat sa il lasam pe Romeo Radulescu sa isi duca mandatul pana la capat", a conchis senatorul liberal.
In aceste conditii, directorul executiv al DJDP, Romeo Caciuc, i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, suplimentarea fondurilor.
Alfa Romeo s-a situat pe locul doi, cu 835 de puncte, la egalitate cu Mercedes-Benz, in timp ce BMW a intrunit 834 de puncte, iar Audi s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu Toyota. ... Alfa Romeo, Mercedes-Benz 835pc.
ALFA ROMEO, IN CADERE LIBERA De partea cealalta a baricadei, cele mai abrupte scaderi ale vanzarilor au fost inregistrate in dreptul Grupului Fiat.
Mai nou, am debutat radiofonic in emisiunea domnului Andrei Partos, Psihologul muzical, de la Romania Actualitati, ne-a spus artistul romeo Mocanu.
In noul spatiu, in ultimele doua weekenduri ale lunii octombrie, vor avea loc avanpremierele spectacolelor Romeo si Julieta de William Shakespeare, regia Liliana Pana (20 si 28 octombrie) si Scrisori de pe front (docu-teatru), regia Vlad Massaci (21 octombrie).
Romeo Ifrim, detinatorul brandului Corinne Chocolat - ciocolata artizanala, a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR. Sotia mea, Corina, este ciocolatierul in familia noastra.
Povestea Elenei si a lui Andrei, variantele moderne ale Julietei si a lui Romeo, l-ar fi facut pe Marele Will sa renunte la scrierea unei drame romantice si sa incerce, in schimb, un thriller politic de tipul celor scrise de John Grisham.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Noua persoane aduse la audieri Dupa efectuarea perchezitiilor, la sediul DIICOT din Craiova au fost duse pentru audieri noua persoane, printre care si Romeo Berceanu, fiul sefului IJPF Dolj, comisarul-sef Ionisor Berceanu.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele: ... Popescu si-a creat discursul poetic in hexagrame si in trigrame, in proza si in versuri. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... Popescu:
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale. ... Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata. ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu:
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
google-analytics.com