Cautare

3905 de rezultate pentru "romeo popescu" (5.31 secunde)
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
Unul dintre acestia este fara indoiala Mitica Popescu. In timp ce Florin Piersic ciocnea o cupa de sampanie cu presedintele tarii la Cotroceni, pe Facebook au aparut imagini sfasietaoare cu Mitica Popescu. ... Cum traieste de fapt marele actor roman, Mitica Popescu?:
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Social-democratii din judet vor sa propuna candidatul pentru Consiliul Judetean - Dragos Benea si sa lase liberalilor candidatul pentru Primarie - Romeo Stavarache.
Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, deputatul PD Romeo Raicu, considera ca infiintarea unei comunitati de informatii, care sa reuneasca toate Serviciile secrete din tara sub “bagheta“ sefului statului, este mai necesara ca oricand.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Candidatul care a reusit sa castige alegerile contestate acum de tabara condusa de Romeo Stavarache a tinut ieri sa explice motivele care au stat la baza inaintarii acestei contestatii.
- Hey teacher, you are Romeo and we, the girls, are your Juliettes!
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
senatorul Constantin Gheorghe si deputatii Romeo Hanganu (PC), Dumitru Becsenescu (fost parlamentar PC), Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD) si Liviu Almasan (PNL). ... Conservatori dati afara Intr-un comunicat remis publicitatii, PC precizeaza ca parlamentarii Romeo Hanganu si Constantin Gheorghe au fost exclusi din partid.
Cele mai tari declaratii ii apartin, la finalul acestor sapte zile, reprezentantului local al Partidului Ecologist Roman, Romeo Candea, care, nefiind ocupat cu grija europarlamentarelor, partidul sau neparticipand la acest scrutin, indeamna populatia la economie cand vine vorba de agent termic, dar este suparat pe directorul SC Apaterm ca a facut economie ca pe vremea lui Ceausescu si da caldura abia de la 1 noiembrie.
Dupa ce au auzit tot felul de zvonuri ca oamenii nu prea sunt incantati de ideea de a se prezenta la dublul scrutin ce se va consuma duminica viitoare, pentru alegerea reprezentantilor tarii noastre in Parlamentul European si pentru definitivarea statutului votului uninominal, reprezentantii filialelor locale si judetene ale Partidului Ecologist, Romeo Candea si Gheorghita Samoila, au indemnat ca oamenii sa mearga la vot pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pentru aceasta actiune.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
google-analytics.com