Cautare

61907 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (7.60 secunde)
Din cauza neconcordantei legislative, agricultorii care doresc sa acceseze fondurile derulate prin Programul "Fermierul" pentru cofinantarea proiectelor SAPARD intampina dificultati. Desi au protocoale cu Ministerul Agriculturii, bancile se feresc sa acorde creditele pana ce contractantii nu depun garantii, in special imobiliare.
Doamna Alina Mungiu a emis in urma cu cativa ani o teorie tentanta, dar falsa.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Lacune legislative", pe care o puteti citi in continuare.
Desi constantenii de rand nu prea reusesc sa se descurce din punct de vedere financiar, acestia gasesc o metoda de a mai amortiza lipsurile financiare, imprumutandu-se de la persoane pe care le cunosc, prieteni, rude, vecini, cu speranta ca vor avea din partea acestora intelegere daca se mai intarzie cu banii, evitand astfel problemele pe care le-ar putea avea cu banca sau cu alte firme de creditare in cazul restantelor.
Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare. - A intrat Uranus in Taur, o planeta minunata - e darul pe care il primim pentru urmatorii 7 ani.
Ea se numeste Bulgaria, tara despre care se spune ca este mai ieftina decat a noastra si care este prezentata ca un paradis turistic. Ca in orice reclama, adevarul se afla undeva la mijloc, fiecare destinatie avand plusurile si minusurile ei.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman!", pe care o puteti citi in continuare. ... Sunt mandru de romanii mei, de muresenii mei! Sunt mandru de tara mea, Romania, si de regiunea de unde vin, de Transilvania!
Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte.
Cat de inteligent esti cu adevarat? Daca ai aceste 9 calitati te poti numi o persoana inteligenta (Autor: ... O astfel de atitudine cauzeaza probleme in viata, de la neascultarea sfaturilor la incercarea de a controla vietile celor mai putin inteligenti.
Romanii si-au castigat mai intai in strada, apoi la vot, dreptul la o schimbare fundamentala Romanii si-au castigat in acest an, intai in strada, dupa aceea la vot, dreptul de a solicita o schimbare fundamentala, de a pune capat in mod simbolic unui regim politic, a declarat, vineri, premierul desemnat, Victor Ponta, in fata plenului reunit al Parlamentului.
Asta e concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in vreo 73 de tari.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. ... Ce rol joaca politicul in acest context?
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. ... Eu nu cred intr-o opozitie care vine sa distruga tot ceea ce au facut cei dinainte.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate. In Europa, dar si in alte parti ale lumii.
Politica de vineri seara Au mai ramas mai putin de trei luni pana la alegerile parlamentare, iar lucrurile par mai incurcate ca niciodata.
Potrivit unui sondaj realizat de GSS 2000, la comanda PNL, romanii sunt convinsi ca Traian Basescu este un lider politic puternic, avand cel mai bun scor dintre liderii politici.
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. Insa, masuri dure vor fi luate impotriva celor care comit infractiuni, a declarat, luni dimineata, Frattini.
Fragmente din articolul scris de prof Ion Coja si publicat pe InfoBrasov.net: ROMANII SUNT ATASATI SINCER DE AMERICA! Noi i-am asteptat pe americani ca pe cavalerii dreptatii sociale, si ne-ar fi placut sa se amestece in afacerile interne ale Romaniei pentru a impune principiile democratiei, libertatii si legalitatii.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
google-analytics.com