Cautare

61907 de rezultate pentru "romanii se pot descurca in orice situatie daca respecta cei 3r de care vorbea dalai lama" (4.15 secunde)
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews. • Foarte multi au crezut ca reformarea statului este un simplu discurs politic, care nu este destinat implementarii.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Angajatii acuza patronatul ca nu respecta legislatia muncii.
Angajatii acuza patronatul ca nu respecta legislatia muncii.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
Atacurile tintite - intentionat sau nu - de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. ... Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor.
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar. Incepand cu intregul guvern al republicii si terminand cu inimosii scriitori transnistrieni intre care:
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate. ... Sigur, romanii vor opta. Romanii pot sa decida:
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Am deschis ieri dimineata televizorul curioasa sa vad ce au decis prin absenta romanii. Am reusit sa ma dumiresc destul de greu, dupa ce am trecut pe la cel putin cinci posturi de televiziune de unde am aflat doar ce pot cumpara la teleshoping sau cum sa-mi decorez casa.
OZN cu fotbal si par de inger (Autor : ... FARCAS) (continuare) Trabucuri pe cer Jocul a fost suspendat pentru ca spectatorii au vazut ceva pe cer, a scris arbitrul in raportul de meci. In multime a fost si Gigi Boni, un suporter pe viata al echipei Fiorentina.
Puteti citi in continuare cateva extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman: Ideea este ca Sistemul se opune destructurarii Gestapoului.
FARCAS (Continuare) Un disc masiv, portocaliu Potrivit primarului, in ziua urmatoare, intr-un ziar local, a aparut un articol privind un astronom si ufolog amator, pe nume Vernon Stanley-Jones. Acesta isi construise propriul turn de observare, in apropierea casei sale de pe insula Vancouver, nu departe de spitalul Cowichan.
Ion Iliescu se afla la Bruxelles, unde participa la lucrarile Forumului Crans Montana, care se desfasoara intre 23 si 26 Iunie 2010.
Deranj mare pentru ocupantii apartamentelor ANL, deranj transformat in mare tragedie de ziarele bine intentionate.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici. Daca ei cresc, atunci va creste si dobanda.
google-analytics.com