Cautare

20559 de rezultate pentru "romania tv" (4.89 secunde)
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania.
sa le spunem indivizilor ce monstru au nascut in Romania. Excelentei Sale domnului Martin Schultz, Presedintele Parlamentului European Excelenta, Va supun atentiei situatia dramatica a sistemului democratic din Romania.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
avem de-a face cu cel mai incompetent si neperformant Guvern pe care l-a avut Romania vreodata! In pofida timpului relativ scurt de cand s-a (re)instalat la putere, Guvernul Boc 3 a continuat opera editiilor sale anterioare, accentuand criza multipla pe care a provocat-o in Romania:
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Deci, incepand cu anul 2000, Romania a inregistrat continuu crestere economica pana la sfarsitul anului 2008. ... Somajul in Romania este la circa 5,6%, se apropie de 6%.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ca secretarul de Stat american Condoleezza Rice ar putea veni in Romania la inceputul lunii viitoare pentru semnarea tratatului bilateral privind amplasarea facilitatilor militare ale SUA in tara noastra.
Este o gradina zoologica relativ tanara dar este in topul national in primele trei din Romania. ... Performante La Gradina zoologica din Calarasi traieste singurul hipopotam din Romania, care cantareste 2 tone si mananca de trei ori pe zi cate un balot de iarba de cateva zeci de kilograme.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. ... Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Exista doua curente majore privind optiunea identitara a aromanilor din Romania. ... Majoritatea sunt intelectuali, urmasi de intelectuali sau negustori stabiliti in Romania inainte de 1925. ... Cantitativ, ei sunt mai putini, insa au o pondere mult mai mare in viata culturala si politica din Romania.
Iar daca mai amintim si episodul Bastroe, in care Ucraina a jucat acelasi rol arogant si lipsit de deschidere, dar si cazul Krivoi Rog, speta in care Romania are de recuperat circa 1 miliard de dolari, completam imaginea unui stat care a devenit partenerul de joaca acela mai incet la minte al copiilor mai mari si mai indrazneti.
Intrebat despre faptul ca Romania, spre deosebire de Turcia, sustine implicare Gaz de France in proiectul Nabucco, Abdullah Gul a spus ca Nabucco este foarte important si spera sa fie realizat cat mai repede.
 Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga a decis ca Insula Serpilor sa nu influenteze linia de delimitare, care isi va urma cursul de 12 mile in jurul acesteia, asa cum ceruse Romania.Ca atare, din cei 12.700 de kilometri patrati in disputa se va putea exploata pe circa 9.700 de kilometri patrati, 80 la suta din suprafata fiind in drepturile de exploatare ale Romaniei."Curtea a retinut deja ca Insula Serpilor nu poate fi considerata un punct de baza pentru delimitare.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri in parlament ca Romania poate accesa fonduri UE doar sub supravegherea FMI. "Romania are nevoie de o centura de siguranta, un imprumut extern", a spus acesta.
Intr-o vreme cand confuzia politica era inca mare si ne confruntam cu o severa criza economica, deschiderea usii NATO a contribuit la depasirea unui moment dificil pentru Romania.
"In Israel cine nu-i din Romania are sigur un prieten roman" (Autor : Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania. ... Romania a promis sprijin Israelului. ... "In Israel cine nu-i din Romania sigur are un prieten roman".
Declaratia Uniunii Radicale din Romania Declaratie Mircea Batranu: Uniunea Radicala din Romania este un proiect politic. ... In Piata Universitatii din Bucuresti si in pietele publice ale marilor orase din Romania, oamenii ajunsi la capatul rabdarii, au iesit protestand impotriva sistemului politic existent.
“Introducerea cotei unice nu este o inovatie, dar in tari precum Romania, Rusia sau Ucraina este dificil de spus ce se va intampla“, a declarat directorul executiv al Constituentei din care face parte Romania, Jeroen Kremers.
google-analytics.com