Cautare

2830 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (3.75 secunde)
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. "Joia trecuta am fost la Iasi si am analizat cu specialistii de acolo zona metropolitana Iasi.
S-a gresit si cu Vasile Dancu la Cluj, si cu Oprescu la Bucuresti inainte de alegerile locale si cu Solcanu la Iasi, ba chiar si cu Ion Iliescu.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a declarat, vineri, la Iasi, ca alegerile parlamentare se vor desfasura cel mai probabil in data de 30 noiembrie.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
Acesta a adaugat ca suspiciunile aparute in presa ca ar fi luat mita in calitate de comisar al Garzii Financiare din Iasi nu il vor afecta in activitatea pe care o va desfasura la Prefectura. ... Oficialul a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate a Universitatii "Petre Andrei" din Iasi.
Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni.
Huiduielile de la Iasi au facut o fisura in siguranta cu care isi manifesta puterea.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
"Imi voi depune candidatura pentru sefia PDL Iasi. ... Mihaela Popa sustine ca alegerile pentru sefia organizatiei judetene a PDL Iasi vor fi organizate dupa alegerile la nivel national, in a doua jumatate a lunii mai.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va scoate la privatizare in perioada urmatoare cinci societati, printre care Antibiotice Iasi si Rulmentul din Brasov, informeaza un comunicat al AVAS. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania.
Subiectul a fost analizat la Iasi, la o intrunire a prefectilor din regiunea de dezvoltare Nord-Est, unde s-a discutat despre initierea unui proiect de constructie a unei autostrazi Budapesta-Odessa, care sa treaca prin Suceava si Iasi.
Astfel, in Iasi sunt 101 de CAR-uri si peste 50 in fiecare din orasele Brasov, Sibiu, Pitesti si Constanta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va numi comisia de privatizare a societatii farmaceutice Antibiotice Iasi, cea mai importanta companie din portofoliul institutiei, in termen de 30 de zile, iar anuntul de privatizare va fi publicat in august sau septembrie.
Mihail Vlasov, seful Camerei de Comert de la Iasi si reprezentantul camerelor teritoriale care au contestat alegerile din vara, sustine ca "Babiuc nu poate sa candideze la alegerile pentru conducerea institutiei, intrucat nu este membru al Camerei".
Carrefour a cumparat teren la Iasi, nu a primit de la primar Explicatia pe care ne-a dat-o primarul acum o saptamina, conform careia Carrefour vrea terenuri acordate gratis de la municipalitati, nu sta in picioare la unul dintre centrele societatii franceze realizate in Iasi.
google-analytics.com