Cautare

2744 de rezultate pentru "rezultate titularizare iasi" (2.55 secunde)
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
TUDOR CIUHODARU • Interese legate de firma de constructii din Iasi A candidat la Iasi, unde l-a invins in lupta directa din colegiu pe liderul PD-L Iasi, Dan Carlan. ... Are interese financiare in construirea unui Spital de Urgenta la Iasi legate de firma de constructii.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curentul care cerea unirea devenise de nestavilit.Contactele basarabenilor cu factorii politici si cu presa de la Iasi erau tot mai intense, ziare precum CUVANT MOLDOVENESC, ARDEALUL, ROMANIA MARE, SFATUL TARII, nu conteneau sa scrie pe seama unirii, sporind sentimentul de proprie constiinta nationala.
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Alerta de trafic intens in Iasi. ... Da, sunt din Iasi. ... Alerta de trafic intens in zona Mitropoliei Iasi.
Eu tot auzeam de Stefan Procopiu de la Iasi, ca a lucrat cu Niels Bohr la Paris… Am studiat si fizica atomica, dar nu am ajuns niciodata la Iasi in perioada respectiva.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie". ... Observ ca aceasta istorie se repeta la Iasi.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Politiei de Frontiera Iasi, in primele sase luni ale anului au fost descoperite 34 de autovehicule furate - trei in Botosani, 13 in Iasi, cinci in Vaslui si 13 in Galati - dintre acestea 30 fiind furate din strainatate si gasite in tara.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La ora actuala in Iasi sunt 57 581 apartamente racordate la CET. ... In conditiile in care pretul real pe gigacalorie este in Iasi de 300 de lei, iesenii platesc 175 lei.
google-analytics.com