DeCeNews.ro: Se sparge PDL Timis, tensiuni in organizatiile portocalii din Banat
Cel putin un parlamentar din judetul Timis va trece de la PDL la PNL in aceasta saptamana. Anuntul va fi facut joi, iar pana pe 7 aprilie, data limita a sezonului de "transferuri", se poarta discutii avansate cu cinci parlamentari din Banat. Cele mai mari tensiuni se inregistreaza in organizatiile PDL din Timis si din Arad.
Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, a ramas ferm pe pozitia de fidel al gruparii Boc-Udrea. Dupa demisia lui Frunzaverde, el declara, in presa locala, ca va castiga alegerile pentru Consiliul Judetean. "Impreuna cu echipa mea, mergem mai departe", spunea saptamana trecuta Constantin Ostaficiuc, actualul presedinte al Consiliului Judetean Timis. De maine, echipa sa va fi redusa cu un parlamentar.
La Arad, mai multi membri ai organizatiei locale, printre care si parlamentari, sunt nemultumiti de evolutia partidului, dar si de asocierea cu Seculici si Falca, pe care o considera riscanta pentru imaginea lor in ochii electoratului. Parlamentarii negociaza cu USL un vot impotriva guvernului la motiune de cenzura si parasirea partidului condus de Emil Boc.