Cautare

2076 de rezultate pentru "rezultate test pshilogic" (2.85 secunde)
Aceste rezultate ar putea fi folosite pentru imbunatatirea tratamentelor, identificand cu o precizie mai buna comparativ cu testele actuale, care sunt pacientii cu cel mai mare risc de cancer de prostata in forme severe. Aceste rezultate au fost publicate in revista EbioMedicine.
Mircea Geoana il vede pe Vasile Blaga ca pe un minstru "energic" si un "exemplu pozitiv" si cazul Monica Iacob Ridzi ca pe "primul test de imagine si de credibilitate al acestui Guvern". ... Este, pana la urma, primul test al acestui Guvern.
Presedintele PSD Mircea Geoana a afirmat, luni, dupa BPN, ca adevaratul test al coalitiei nu il reprezinta asumarea raspunderii guvernamentale pe codul educatiei, demers care ar reprezenta o tema parazita si un pretext de rupere a coalitiei si s-a declarat surprins de anuntul premierului Emil Boc.
Este un test puternic pentru soliditatea Coalitiei. ... Este un test de anduranta al Coalitiei. Coalitia va trece acest test in orice conditii.
Pentru cei avizati, esecul acestui test pentru capacitatea politica si administrativa a Romaniei se contureaza de prin 2009, cand vanzoleala politica din Palatul Victoria a lasat sa scape informatii despre starea jalnica a proiectului.
De ce am ales acest model pentru test? ... Masina disponibila pentru drive test la Autec, dealerul Skoda din Craiova, era o versiune Trend echipata cu motorul de 1.9l TDI, de 105 CP.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va renunta la propunerea de introducere a analizei de tip "stress test" pentru persoanele fizice care solicita un imprumut si va aplica scenarii de risc pe intregul portofoliu de credite pentru populatie, informeaza MEDIAFAX."Au existat mai multe motive pentru eliminarea acestei prevederi, printre care posibilitatea ca scenariul prezentat clientului sa fie mai optimist decat conditiile efective viitoare, ceea ce ar fi dat posibilitatea unei contestari din partea clientului.
Banca Nationala a României (BNR) va renunta la propunerea de introducere a analizei stres-test obligatorie pentru fiecare persoana fizica solicitanta a unui împrumut, urmând sa aplice scenarii de risc pe întreg portofoliul de credite pentru populatie, au declarat surse oficiale.
Clientii bancilor nu vor mai fi supusi unui test de stres atunci cand solicita un credit, potrivit noului regulament privind limitarea riscului de credit la imprumuturile acordate populatiei, aprobat de BNR si publicat astazi in Monitorul Oficial.Potrivit documentului oficial, bancile vor analiza capacitatea de rambursare a clientilor "pe baza unui nivel al veniturilor considerate eligibile de catre imprumutatori, care nu poate depasi cu mai mult de 20% pe cel aferent anului anterior".
Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina. ... Impresii dupa testare Dupa cercetari amanuntite, cei care au calcat pragul showroom-ului au plecat cu masinile la drive-test.
Respectarea calendarului de adoptare a euro ramane marele test pentru Romania. ... In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. "Cred ca pentru Romania acesta va fi marele test:
La fiecare doi ani, intreprinzatori din diferite domenii de activitate testeaza si evalueaza, intr-un weekend de test-drive, vehicule de distributie comparabile. ... Juriul a putut evalua masinile in iulie, in cadrul unui test amplu format din probe statice si dinamice.
La fiecare doi ani, intreprinzatori din diferite domenii de activitate testeaza si evalueaza, intr-un weekend de test-drive, vehicule de distributie comparabile. ... Juriul a putut evalua masinile in iulie, in cadrul unui test amplu format din probe statice si dinamice.
Daca jurnalistii de la Jurnalul au dat, ieri, un test profesional, cei de la publicatiile economice nu au facut-o, spunand ca nu au nimic impotriva testarii, dar ca trebuie sa li se spuna, mai intai, care este scopul acesteia.
10 intrebari despre cariera lui Mircea Lucescu TEST ONLINE Este o zi grea pentru antrenorul roman Mircea Lucescu, ranit in urma unui accident de circulatie.
Un nou test Papanicolau, disponibil in clinicile private din Romania, poate identifica celulele anormale de la nivelul sanilor in primele stadii de dezvoltare, cand ele nu ar putea fi depistate prin nicio alta metoda.
Lipsa obtinerii de fluid mamelonar la acest test, ca si obtinerea unui fluid acelular este interpretata ca un test normal si indica un risc redus de cancer mamar.
Cercetatorii francezi de la Comisariatul pentru Energie Atomica si Energii Alternative (CEA) au anuntat, ieri, ca au pus la punct un test pentru diagnosticarea foarte rapida a infectiei virale. ... Acest test are multiple avantaje.
Intai, le-au rugat sa mearga in baie si le-au facut un test cu ultrasunete pentru a vedea cum arata vezica atunci cand este complet goala. ... In momentul in care femeile erau suficient de excitate, oamenii de stiinta le-au facut un al doilea test cu ultrasunete.
Cel mai sigur, poti sa afli care este perioada de ovulatie, folosind un test de ovulatie. O femeie cu un ciclu menstrual de 28 de zile, va fi la ovulatie in cea dea paisprezecea zi, insa, cum spuneam, cel mai sigur afli acest lucru folosind un test de fertilitate.
google-analytics.com