Cautare

5438 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati arges" (3.33 secunde)
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
In toate studiourile Hypoxi autorizate, sunteti supravegheati de antrenori calificati. ... Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate.
Cartea soaptelor (Polirom, 2009, 2012, 2017) a primit in octombrie 2016 toate premiile decernate in cadrul Galei Premiului Literar al Europei Centrale ANGELUS:
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
In opinia acestuia singura problema ar fi ca o parte dintre muncitorii calificati a plecat sa lucreze in alte tari europene, pe salarii mai mari, Capitala confruntindu-se cu o lipsa reala a fortei de munca.
In ceea ce priveste personalul calificat din domeniu, Rasnita a dat ca exemplu faptul ca tara noastra se confrunta cu o lipsa de 25.000 de bucatari calificati la nivel national.
Conform noului act aditional la contractul colectiv de munca la nivel de ramura, salariatii calificati din Transporturi trebuie sa aiba un salariu minim de 868 de lei.
Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii. La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu tragea un semnal de alarma cu privire la faptul ca Romania se confrunta cu o criza de muncitori calificati.
Una dintre cele mai acute probleme cu care se confrunta industria constructiilor din Romania este aceea a lipsei tot mai mari de forta de munca calificata, ca urmare a plecarii in strainatate a muncitorilor calificati din acest deosebit de dinamic sector al economiei romanesti, a aratat vicepresedintele CCINA.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
„Majoritatea locurilor oferite sunt pentru calificati, iar romii, în general, nu prea sunt calificati“, a explicat Ion Balteanu, presedintele Organizatiei Romilor Caramizari.
google-analytics.com