Cautare

5439 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati arges" (8.89 secunde)
pentru ca sunt bogat, pentru ca am fost tinta unor acuzatii de presa (pe care chiar dumneavoastra le calificati drept "speculatii"), pentru ca asa credeti dumneavoastra de cuviinta", se arata in scrisoarea lui Voiculescu.
Nu si-a exprimat sprijinul politic pentru niciunul dintre cei doi candidati calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale, sfatuindu-si alegatorii sa aleaga asa cum le dicteaza constiinta.
Tarile din Est nu mai pot fi doar un rezervor de forta de munca ieftina si calificata.Ele trebuie ajutate sa-si formeze noi generatii de muncitori calificati.
Prin achizitionarea oricareia dintre seriileIntrebari MARI si mici sau Cauta si Gaseste ale NICULESCU Kids, va calificati automat in Tombola Piticii curiosi, unde puteti castiga un Microscop National Geographic.
Multi dintre cei prezenti la bursa nu au reusit sa gaseasca locuri de munca in domeniul in care sunt calificati.
Ambasada SUA a sustinut constant importanta nominalizarilor unor procurori independenti si calificati, se arata intr-un comunicat, remis, vineri AMOS News.
Intretinerea gradinii zoologice este facuta cu 30 de angajati calificati. Este una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, atat ca suprafata de teren pe care este amplasata, cat si ca numar de specii, dintre care cateva unice in tara.
Pana in anii 1990, s-au colectat peste 100.000 de rapoarte OZN, cele mai multe fiind facute de piloti militari si civili, ca si de alti martori calificati.
Oamenii nostri sunt zilnic pe santier si supravegheaza lucrarile, insa ieri (joi - n.r.), de exemplu, pe santier lucrau 26 de oameni din care numai noua erau calificati.
Intreprinderile au probleme in a-si gasi oameni calificati", a declarat liberalul Paul Dobre. Secretarul de stat considera insa ca, din cauza acestei situatii, angajatorii se vor simti obligati sa mareasca lefurile salariatilor daca doresc sa aiba cu cine sa-si faca treaba.
Posturile de observare vor fi amplasate astfel incat sa permita o buna vizibilitate asupra zonei de supraveghere, la maxim 300 de metri distanta unul fata de celalalt, fiind deservite de cel putin doua echipe cu minim doi salvatori acvatici calificati.
"Invidiem mobilitatea fortei de munca din Uniunea Europeana", a declarat acesta, subliniind apoi importanta pe care o are migratia "two-way", dand exemplul specialitilor romani inalt calificati care acolo au dezvoltat proiecte extrem de interesante in Canada (acvacultura in New Brunswick), care ar trebui sa aduca in Romania cunostintele dobandite si apoi sa revina in Canada.
In jurul lui nu veti gasi oameni calificati din punct de vedere economic", a acuzat Gusa. "Trebuie sa invatam sa economisim.
Cacatul de Boc a invocat starea de necesitate ca sa incerce sa-i inchida gura lui Crin ca lider al miscarii de rezistenta nationala si sa previna o rascoala in care oamenii, calificati drept atentat la siguranta nationala, sa le rupa capetele nemernicilor care isi bat joc de popor, atat cat mai e si de tara, devenita doar un pretext pentru imbuibarea parvenitilor, pe spatele amaratilor, care mai sunt si insultati cu tupeu grobian.
Pot fi acestia calificati drept complotisti (eventual, militari)? Doamna Reding sugereaza ca lovitura de stat ar fi fost parlamentara. Prin urmare, un comisar european echivaleaza Parlamentul unui stat membru care decide potrivit puterilor sale constitutionale, cu un grup de complotisti.
Doamna e inginer in industria lemnului, ceea ce e ok. Avem in diplomatie dobitoci si mai rai, inca si mai putin calificati.
Lipsa muncitorilor calificati si a personalului cu studii superioare pune deja probleme dezvoltarii si absorbtiei fondurilor europene. Daca ne pasa de viitorul nostru comun, acestea sunt lucrurile care trebuie sa ne intereseze in campania electorala.
Investitorii calificati conform criteriilor de precalificare vor finaliza procedurile pina in toamna anului 2005, dupa care vor depune ofertele finale, acestea trebuind sa includea o oferta financiara si una tehnica, care sa contina un plan de afaceri pentru BCR.
Desi exista foarte multi bucatari, ospatari si receptioneri calificati care prefera sa munceasca pe vasele de croaziera, totusi personal calificat gasim si in hotelurile din Romania.
In schimb a scazut numarul intreprinzatorilor care au avut fie functii de conducere sau profesii tehnice, fie au lucrat ca muncitori calificati.
google-analytics.com