Cautare

4287 de rezultate pentru "rezultate licenta finante banci id" (3.53 secunde)
Alte banci asteapta chiar "data fatidica" pentru a majora dobânzile. ... Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Zilele acestea, mai multe banci au anuntat cresteri substantiale la dobânzi. ... Alte banci comerciale au ridicat dobânzile la creditele vechi (din sold).
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii.
Acestea sunt sfaturile specialistilor pentru persoanele înselate de banci. Teoretic, clientul bancii care s-a trezit ca luna aceasta are de plata o rata cu sute de lei (sau sute de euro) mai mare decât luna trecuta are multe pârghii de atac împotriva bancii.
La sfarsitul anului trecut volumul creditelor externalizate de banci in intervalul 2006-2008 se ridica la aproximativ 35% din soldul creditelor, sustin oficiali ai Bancii Nationale a Romaniei (BNR), in conditiile in care volumul imprumuturilor la 31 decembrie 2008 era de aproape 50 miliarde euro.
Peste 20 de banci vor participa la programul "Prima Casa". ... Presedintele Traian Basescu, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si reprezentantii principalelor banci din Romania au discutat astazi despre dobanzile practicate de banci.
Doljenii s-au situat peste media pe tara in ceea ce priveste restantele la creditele catre banci. ... BNR a solicitat mai multor banci sa opereze majorari de capital pentru acoperirea pierderilor potentiale.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
12 banci au semnat deja conventia cu Fondul de Garantare unde sunt prevazute ipoteci conventionale, care se rezolva numai in instanta. ... Sapte banci au refuzat sa incheie conventii cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), pe motiv ca ar fi fost excluse locuintele nou-construite.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
craiovenii au cumparat valuta doar daca le-a trebuit, in timp ce marile jocuri valutare se fac la banci Omul de rand nu mai reactioneaza imediat la socul valutar.
Luam bani de la oameni si ii dam la banci Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova, referindu-se la deciziile de miercuri seara ale Consiliului European, ca, din punctul sau de vedere, ca acestea au fost unele "tipice pentru mentalitatea celor care conduc in acest moment UE, o mentalitate conservatoare, care se traduce in felul urmator:
Cateva dintre cele mai mari banci din Romania au majorat aproape in acelasi timp comisionul de administrare a conturilor curente.
Liderul PNL il ataca pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, despre care spune ca este un ministru pentru clientela. Presedintele PNL, Crin Antonescu, il critica dur pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.
Mai mult, in comisiile de buget-finante, cand s-au aprobat candidatii PDL si UNPR (!?!?), lucrarile nu au fost statutare.
Senatorii din Comisia pentru buget-finante au aprobat proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, pe baza careia a fost stabilita o cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%.
Prin urmare, potrivit declaratiilor liderilor de sindicat din cadrul GF si ai functionarilor din Finante, acestia trebuiau sa reinceapa greva generala, la care au promis ca va participa toata suflarea functionarimii.
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris.
Comisia de buget-finante din Senat a respins cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
google-analytics.com