Cautare

4287 de rezultate pentru "rezultate licenta finante banci id" (3.49 secunde)
Piata brokerajului bancar este în expansiune si tot mai multe banci sunt interesate sa plateasca un comision pe produs pentru birourile de credit, decât sa aiba propriii angajati (pentru care se platesc salarii, se asigura spatii pentru desfasurarea activitatii etc.). ... "Clientul acceseaza creditele la aceleasi costuri ca la banci.
Pana acum, cele mai solide garantii pe care le aduceau imprumutatii pentru banci erau cele de natura imobiliara.
Unele banci au scazut dobanzile la creditele in lei, iar altele la euro. ... Fata de 2008 si inceputul anului 2009, dobanzile au coborat acum chiar si cu 3-4%, iar unele banci au umblat si la comisioane.
Volumul mare al tranzactiilor se face prin banci Unitatile bancare afiseaza doua tipuri de schimburi valutare: ... Alte banci deja afiseaza trei cursuri, inclusiv pentru cei care fac operatiuni de schimb valutar de pe carduri. ... Cursul de schimb este mai mare la banci din cauza cererii crescute.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Daca ar fi sa tinem cont de datele existente la Directia de Finante Galati, ar insemna ca numai 17 cadre didactice dau meditatii elevilor.
 Daca în urma cu patru-cinci ani, impozitul pe venitul global era destul de pagubos pentru finante, în sensul ca, dupa regularizarea impozitelor, se plateau contribuabililor sume de zeci de ori mai mari decât se încasau, de anul trecut, situatia s-a schimbat.
Comisia de buget-finante din Senat a modificat ieri OUG 58/2010, respingand cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%. ... Ministrul de finante, Sebastian Vladescu, a declarat, la final, ca nu este de acord cu amendamentele aprobate in Comisia de buget-finante din Senat.
O eventuala incetinire a cresterii economice le-ar putea afecta semnificativ, a declarat, presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen."Anul acesta am putea vedea, pentru prima data, o diferentiere a bancilor din Romania dupa rezultate, in functie de strategia de risc pe care au abordat-o.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia.
Ministrul de Finante sustine ca directorii, fie ei din minister sau din teritoriu nu trebuie sa primeasca astfel de stimulente pentru ca nu au rezultate.
Aceasta pentru ca nu va mai fi scutita de la plata unor taxe precum cea de licenta si de timbru social, ne-a declarat Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Comp, plus indiferenta autoritatilor in domeniu de la Bucuresti au lasat Salubritatea fara licenta de operare. ... Daca din varii motive, firma, in cazul nostru Salubritatea, nu primeste licenta, atunci intra in vigoare articolul de care vorbeam mai sus, 30, alineatul 8, care prevede organizarea licitatiei.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
"Am propus schimbarea pentru ca suntem nemultumiti de prestatia sa, in sensul ca nu s-a ocupat sa obtina licenta in timp util si abia cand era prea tarziu a venit sa spuna ca nu poate lua licenta si trebuie modificata forma de organizare a Salubritatii.
Ingrijorator este faptul ca si cei cu venituri substantiale nu-si achizitioneaza produse software cu licenta. Astfel, doar un procent de 5% dintre patronii de Internet-café din tara noastra detin licenta pentru programele si jocurile care, in esenta, fac obiectul afacerii lor.
Comisia Europeana a aprobat cererea pentru licenta de import depusa de o singura fabrica de zahar din cele sase care doresc sa importe zahar in acest an, dar numele ei este confidential, potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru NewsIn.
Pe baza noii legi a energiei electrice, care va intra in vigoare la 23 februarie, efectuarea tranzactiilor cu energie va putea fi realizata doar de bursele care au licenta. In acest sens, BRM a solicitat ANRE sa-i acorde licenta de bursa de energie.
"Participarea este deschisa pentru titularii de licenta de producere si titularii de licenta de furnizare a energiei electrice, inclusiv marii consumatori industriali care detin licenta de furnizare", potrivit OPCOM.
google-analytics.com