Cautare

4287 de rezultate pentru "rezultate licenta finante banci id" (5.17 secunde)
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Inspectorii DADR Galati au aplicat un noian de sanctiuni societatilor de morarit si panificatie, in unele cazuri fiind necesara suspendarea activitatii acestora, dupa ce s-a constatat ca unitatile respective fabricau paine fara licenta sau nu respectau conditiile minime de igiena.
000 de euro companiilor Adobe, Siemens si Autodesk, dupa ce politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit ca folosea 224 de programe informatice fara licenta.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro. ... - Ai dreptate, dar poate imi intru in mana, poate iau licenta, fac niste cursuri maine.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif. Licenta C era un fel de echivalent al unui instructor.
La solicitarea d-lui Dan Zamfir, initiatorul legii darii in plata, voi participa maine, la ora 9,30, la o discutie cu dl deputat Viorel Stefan, presedintele comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor.
Ministrul de Finante spune ca nu este de acord cu majorarea pensiilor si cu celelalte modificari ale bugetului decise de comisiile parlamentare. "Nu sunt bani", le-a spus Vladescu parlamentarilor din comisiile de buget-finante.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". ... pentru a fi rezolvata problema salariilor functionarilor din Ministerul de Finante.
Solist al trupei Holograf si om de televiziune, Bittman a fost numit consilier pe "probleme cu populatia" al ministrului de Finante Sebastian Vladescu. ... De cat timp va cunoasteti cu ministrul de Finante? - Ma stiu de cativa ani buni cu actualul ministru de Finante.
Desi specialistii in domeniul financiar, alaturi de reprezentantii Bancii centrale si chiar de oficiali ai unor banci comerciale, ne sfatuiesc sa economisim mai mult in moneda nationala, potrivit unor statistici numarul conturilor bancare in valuta este in continua crestere, iar cel al conturilor in lei este in scadere.
MADR va relua in perioada imediat urmatoare procedura de selectie a unei banci care sa gestioneze fonduri UE pentru agricultura, dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a decis anularea licitatiei in curs, a declarat, miercuri secretarul general MADR, Sorin Chelmu.
În plus, zvonurile privind eventuala cadere a unor banci a condus tot la panica si la retragerea banilor din depozite.
Pentru ca neincrederea fata de banci se manifesta deopotriva in cazul familiilor debitoare si la managerii de companii. ... Este vorba, de fapt, despre un raspuns al pietei fata de tradarea principiilor acesteia de catre banci atat in perioada de boom, cat si dupa declansarea crizei.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. ... In schimb, firmele din Oltenia si-au redus considerabil depozitele de la banci, in special cele constituite in lei.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Cu toate acestea, potrivit proiectului de lege, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita, in continuare, de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Desi ultimele norme ale Bancii Nationale limiteaza accesul la credite pentru populatie, si asta in pofida nemultumirii cetatenilor si chiar a bancherilor, statisticile arata ca, in ceea ce priveste proportia detinuta de creditele acordate de banci in PIB, Romania ocupa ultima pozitie, nivelul indicatorului fiind anul trecut de 18%.
Cinci banci centrale, care au sucursale si in judetul Constanta, fac obiectul unei verificari realizate de Consiliul de Concurenta.
Una dintre explicatiile pentru care firmele romanesti apeleaza intr-un procent atat de mic la credite ar fi aceea ca nu au garantiile materiale solicitate de banci pentru acordarea de imprumuturi. ... In plus, garantiile FNGC ar fi avantajoase si pentru banci.
google-analytics.com