Cautare

1847 de rezultate pentru "rezultate contestatii bacvaslui" (3.05 secunde)
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
Un alt neajuns privind defavorizarea electoratului urban ce nu dispunea de vize de flotant a atras privirile Asociatiei Pro Democratia ce a observat ca in urma unei contestatii ale Uniunii, accesul acestuia a fost interzis in jurul orelor 19.00, astfel cateva mii de persoane au fost puse in imposibilitatea de a vota.
In fiecare zi, Metin Cerchez - candidat din partea UDTR - depune contestatii vizavi de candidatura mea, in diferite judete, ceea ce inseamna ca are o temere, este disperat.
Contestatii respinse Contestatiile APD par sa nu aiba sorti de izbanda, ele reluand cam aceleasi probleme semnalate de Alianta D.A, dar respinse pana acum.
Din acest motiv, PRM Constanta va face contestatii la BEC si va lua legatura si cu Biroul Central al partidului.
In speta, este incriminat articolul care prevede ca se pot depune contestatii in cel mult 48 de ore de la inchiderea urnelor, termen care a expirat marti, la ora 21.00.
Lista definitiva de candidaturi va fi cunoscuta insa la 25 martie, dupa terminarea perioadei in care se pot depune contestatii.
Societatea lui Dan Floarea a castigat licitatia in urma unei contestatii, desi, initial, lucrarile fusesera adjudecate de firma IMSAT din Valcea.
Exista contestatii pe fond. Sunt chestiuni care tin de discriminare, ma refer la varsta diferentiata de pensionare", a spus Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata.
Proiectul stabileste cadrul legal al achizitiilor publice, dar si modul de atribuire a contractelor, precum si modalitatile prin care se solutioneaza eventualele contestatii.
Presedintele Partidul Popular (PP), Corneliu Ciontu, si-a exprimat ieri indignarea fata de „actiunile de gherila politica“ ale unor reprezentanti ai PRM, prin care acestia urmaresc sa intarzie, prin contestatii repetate, decizia judecatoreasca de infiintare a noii sale formatiuni politice.
Ei nu sunt insa scutiti de contestatii din chiar prima zi a mandatului. Primul care si-a insusit recomandarile presedintelui Traian Basescu este noul ministru al Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu.
Candidatul care a reusit sa castige alegerile contestate acum de tabara condusa de Romeo Stavarache a tinut ieri sa explice motivele care au stat la baza inaintarii acestei contestatii.
Urmeaza licitatia propriu-zisa si desemnarea castigatorului, care va dura in cel mai bun caz un an, daca nu vor exista contestatii.
La pasajul suprateran nu putem declara pe nimeni castigator pana nu trece termenul de contestatii. Luna martie este obligatorie pentru inceperea lucrarilor.
Totusi, au fost depuse si contestatii de diferiti membri care nu doreau schimbarea numelui istoric, insa, in timp, toate au fost retrase.
Mai mult, el sustine ca tergiversarea inregistrarii partidului este cauzata de "interminabilele contestatii exotice" depuse de PRM, dar si de acutele presiuni politice ale actualei guvernari.
Potrivit acestuia, "filtrele" privind intrarea in PD le au organizatiile teritoriale, iar daca exista contestatii, Biroul Permanent National este cel care transeaza problema.
google-analytics.com