Cautare

1848 de rezultate pentru "rezultate contestatii bacvaslui" (3.08 secunde)
Eventualele contestatii se pot depune pana miercuri, ora 17.00, la Registratura SRTv. Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, judetul Bihor.
Ministerul Culturii va anunta cel mai probabil in luna aprilie castigatorul licitatiei, dupa ce va trece perioada contestatiilor "Din experienTa anterioara, la un numar atat de mare de participanti, cel mai probabil ca dupa perioada de evaluare a ofertelor vor aparea contestatii din partea celorlalte firme.
Eventualele contestatii se pot depune pana vineri, la ora 16.00, potrivit unui anunt al TVR. "O sa fac tot ce am facut si pana acum, o sa lucrez tot pentru 'Telejurnal', singura diferenta este tipul de contract.
Insa doi ofertanti au renuntat de contestatii. Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu.
Daca nu vor fi contestatii si vremea va fi frumoasa, este posibil sa inceapa in octombrie anul acesta. Daca nu, la anul.
319.279 de lei, adica putin peste 15% Doar trei contestatii Directorul adjunct al DGFP Dolj spune ca, pana la sfarsitul anului, vor fi verificati zeci de agricultori care au lucrat, in ultimii trei ani, sute de hectare de teren pe persoana fizica.
Primaria Capitalei a dobandit noi autorizatii care ii permit sa lucreze in continuare in centrul Capitalei pentru Diametrala Nord-Sud. Printre procese si contestatii, Primaria Capitalei a inaugurat totusi doua tronsoane din prima etapa a Bulevardului Uranus.
Comisiile de evaluare sunt formate din cate cinci membri, exceptie facand cele de Selectioneri si Contestatii, care au 12, respectiv 11 membri.
Bunaoara, Noul Cod de Procedura Fiscala propus de PSD care a produs contestatii vehemente din partea opozitiei parlamentare. De ce?, intreb si eu!
Se pare ca unora nu le convine ca o fata din provincie sa bata baietii de Bucuresti de la cluburi care au bugete mult mai mari si vor sa castige campionatul cu contestatii si nu pe pista", a spus sportiva care anul trecut a iesit vicecampioana la categoria Mini.
Introducerea Comisiei de Contestatii. Validarea clasamentului si premierea castigatorilor se va face in 3 saptamani de la terminarea evenimentului, dupa solutionarea contestatiilor si a cazurilor de forta majora.
Laura Codruta Kovesi este campioana luptei anti-coruptie sustinuta explicit de oficialii americani si cei europeni, in pofida valurilor succesive de contestatii locale.
Pai n-a zis BEC-ul ca Alianta n-are dreptate si ca ‘geaba ele contestatii, ca nu tine! Dar nu-i nimic, Alianta insista, si PRM-ul baga tare si… puterea n-are ochi sa vada si nici urechi sa auda.
Elevii claselor primare s-au intors la scoala, dar niciunul dintre ei nu va fi testat, nici astazi, nici saptamana aceasta. Autoritatile dau vina pe birocratie, pe contestatii si isi paseaza raspunderea una de la alta.
La Termica la fel, s-au chinuit un an sa faca licitatii pentru nu stiu ce aparate, ba cu contestatii, ba cu anularea licitatiei, pina la urma au reusit, e drept ei spun ca au obtinut chiar si preturi mai bune.
Vor exista, fara indoiala, contestatii, vor exista si castiguri de cauze date in instanta, asa cum s-a demonstrat deja ca se poate.
Incidentul de care vorbesc este legat de afisajul electoral, deci de un element care, de obicei, face obiectul unor contre politice si contestatii.
Cum poti descoperi dovezi zdrobitoare despre comiterea unor fraude si sa nu stii o boaba despre procedura de depunere a unei intampinari sau contestatii?
Printre contestatii, tentative de frauda, afise peste afise si lupte in declaratii, iata ca pana la urma si cel de-al doilea hop al alegerilor locale a trecut.
Fratii Tate vor sa scape din arest pentru a fugi in Dubai, au descoperit procurorii care au strans si probe clare in acest sens. Intre timp, la Curtea de Apel Bucuresti se vor judeca astazi doua contestatii in dosar.
google-analytics.com