Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (7.22 secunde)
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Mii de craioveni care si-au depus CV-uri la Ford au fost sunati si anuntati ca vor fi chemati la interviu abia din ianuarie 2012. Momentan, Ford angajeaza pana la 20 de vopsitori.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
Guvernul va adopta actele necesare desfiintarii, restructurarii sau comasarii agentiilor guvernamentale in urmatoarele doua saptamani, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern. "Restructurarea agentiilor guvernamentale se va face prin desfiintarea si comasarea lor in proportie de 50%.
Numarul maxim al angajatilor incadrati cu contract pe durata nedeterminata la societatile din industria de aparare, unde activitatea este intrerupta temporar in absenta comenzilor, nu va putea depasi, anul viitor, un total de 5.583 de posturi, au declarat surse din Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie. Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
Concedierile au venit cu precadere in firmele cu peste 50 de angajati si ca solutii de criza. Firmele mai mici au ales stoparea investitiilor pentru a se mentine pe linia de plutire.
In plin sezon al constructiilor, compania producatoare de prefabricate - Elpreco SA - va da afara 27% din angajati. Incepand cu 10 septembrie, 203 salariati de la Elpreco vor fi trimisi acasa. ... Criza loveste puternic in domeniul materialelor de constructii.
Nu rata reducerile de Paste Magazinul online evoMag.ro are reduceri direct pe site. ... Toate ofertele sunt valabile pana pe data de 29 aprilie in limita stocului disponibil.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. ... De aceea am facut o selectie pentru voi.
Anul acesta, NISSA organizeaza campania de Black Friday incepand din data de 21 noiembrie ora 00:00. Compania va oferi reduceri de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014.
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a criticat ieri in termeni foarte duri guvernarea PDL-PSD, despre care a spus ca este alcatuita din doua FSN-uri care isi bat joc de romani, "doua gasti care si-au dat mana intr-o sfidare fata de cei care i-au votat" si care trebuie sa-si satisfaca acum clientela flamanda si sa-si umple buzunarele cu bani, pentru a-si cumpara apoi din nou alegatorii.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca cere ca pensiile si salariile militarilor, medicilor, profesorilor si magistratilor sa nu fie atinse de masurile propuse de presedinte si de guvern.
'Am criticat de mai multe ori in declaratiile mele politice lipsa de viziune si balbaiala de care a dat dovada actualul Guvern. De fiecare data cand acest Guvern a luat o masura, a facut-o fara a tine cont de constitutie, de lege, sau de popor.
Cum a fost scoasa reorganizarea administrativa din proiect Seful statului a renuntat la ideea de a schimba, odata cu modificarea Constitutiei, actuala impartire a teritoriului. ... O noua impartire administrativ-teritoriala, adusa in discutie de presedintele Traian Basescu, ar putea fi facuta printr-o lege pentru care forul decizional este Senatul.
• Premierul Victor Ponta prezinta astazi "starea natiunii" din punct de vedere bugetar. ... • O alta parte a prezentarii se concentreaza asupra deciziilor dificile pe care guvernul le va lua, cu privire la venituri suplimentare la bugetul de stat si reduceri de cheltuieli. Cateva din ideile comunicate de premier:
Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a hotarat reducerea ratei dobanzii de interventie cu 0,5 puncte procentuale pentru a valida procesul de dezinflatie, potrivit unui comunicat al institutiei.
Dupa recenta scadere a dobanzii de interventie anuntata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), bancile comerciale au inceput sa mai reduca din dobanzile practicate la credite.
Cupoanele cu reduceri, un nou tip de promotie pe piata bunurilor de larg consum din Romania, vor fi distribuite din 14 aprilie prin intermediul ziarelor.
google-analytics.com