Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (2.68 secunde)
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata. In 2008, Craiova ar trebui sa colecteze 1.200 de tone de astfel de deseuri, conform normelor comunitare.
Sezonul de reduceri initiat in mai toate orasele din Romania nu a "afectat" aproape deloc si sudul litoralului.
Agentiile de turism va intampina cu reduceri de pret. Astfel, cei care s-au hotarat in ultimul moment sa plece in vacanta au sansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului.
In goana dupa profit, comerciantii galateni au dat startul reducerilor inainte de termenul stabilit prin lege, si anume 15 ianuarie.
Magazinele MiniPrix si Modern nu cunosc legea potrivit careia magazinele sunt obligate sa afiseze alaturi de pretul nou (redus) si pe cel vechi.
Numarul celor care au contractat excursii de shopping a fost scazut, chiar daca preturile sunt extrem de mici. La mai bine de un an de la instalarea crizei economice, craiovenii se arata extrem de prudenti in ceea ce priveste cheltuielile.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Unda de soc se propaga rapid: ... 'Masurile preconizate de guvern privind reducerea de salarii si pensii nu au fost aplicate inca, dar efectele lor se vad deja unde te-ai astepta mai putin:
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%.
Potrivit unui ordin al Ministerului Transportului, Constructiilor si Turismului, angajatorii din domeniul structurilor de cazare vor fi nevoiti sa aiba numai angajati specializati.
Problema o constituie însa specialistii, care sunt destul de greu de gasit în acest domeniu.O crestere a numarului de imobile ar putea duce la o stagnare sau chiar la o scadere a preturilor locuintelor, asa cum o dezvoltare a infrastructurii din zona ar ajuta la o dezvoltare generala a economiei.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
Dupa ce saptamana trecuta IBM a facut reduceri de personal, vine randul unei alte mari companii sa-si concedieze din angajati. Dell a anuntat ca va disponibiliza aproximativ 8.800 de muncitori in perioadele urmatoare.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
google-analytics.com